La UE Sabadellenca, un club compromès amb el seu barri
Notícies Generals | 20/03/2017
Aquesta setmana la FCF TV ha visitat la comarca del Vallès Occidental per conèixer com treballa la Unió Esportiva Sabadellenca la formació dels seus jugadors.
La UE Sabadellenca, un club compromès amb el seu barri

Fundada el 3 d’abril del 2003, la Unió Esportiva Sabadellenca va sorgir arran de la fusió de quatre entitats que hi havia en el barri en aquella època: Unió Comerç Creu, Espronceda, Campoamor i Penya Los Merengues. “Entre els quatre vam decidir que la millor solució per créixer era crear un nou club. Amb aquesta mesura hem pogut evolucionar i guanyar en qualitat en tots els aspectes”, assegura el president de la UE Sabadellenca, José Bedmar.

Ubicat en un barri amb un elevat percentatge d’immigrants, la filosofia del club vallesà és formar i educar als joves perquè tinguin un futur pròsper en l’àmbit personal i professional. “Estem realitzant una tasca social força destacada al barri. Actualment tenim al voltant de 260 jugadors, sense comptar l’equip amateur. El nostre objectiu és que gaudeixin del futbol amb nosaltres i siguin conscients de la importància de seguir estudiant per tenir millors perspectives laborals el dia de demà”, explica Bedmar.

Amb la finalitat de recaptar fons per als més necessitats, la Unió Esportiva Sabadellenca, implicada i compromesa amb la vessant social de la seva localitat, organitza enguany el seu tercer torneig solidari amb la finalitat de superar la xifres de les dues anteriors temporades. “Els diners obtinguts durant el campionat aniran destinats íntegrament a organitzacions perquè puguin comprar aquells materials que més els urgeixin”, assevera el president del club sabadellenc.

Els reptes de l’entitat vallesana són consolidar els seus equips en les actuals categories i intentar pujar de nivell amb alguns equips determinats. “Estem treballant per estabilitzar el futbol base i assolir l'ascens a Segona Catalana amb el primer equip. Com que tenim dos conjunts amateurs, el nostre objectiu és que els futbolistes comencin a prebenjamins i puguin créixer fins a arribar als amateurs i, en alguns casos, al primer equip”, assenyala Bedmar.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.