Les àrbitres Ainara Acevedo, Paula Líndez i Ylenia Sánchez ascendeixen a la Primera Divisió Nacional Femenina
Notícies Generals | 22/06/2017
El CTA de la RFEF ha comunicat la composició de la nova plantilla arbitral femenina que la propera temporada dirigiran els partits de la Primera Divisió Nacional Femenina, la Liga Iberdrola.
Les àrbitres Ainara Acevedo, Paula Líndez i Ylenia Sánchez ascendeixen a la Primera Divisió Nacional Femenina

Entre el total de 46 àrbitres seleccionades pels diferents comitès territorials que van efectuar les proves de selecció el passat cap de setmana 17 i 18 de juny, tres àrbitres adscrites al CTA de la Federació Catalana de Futbol han aconseguit l'ascens a aquesta nova categoria. Aquestes són:

Ainara Andrea Acevedo Dudley (Rosario, 15/08/1991): subdelegació del Barcelonès, alta al CTA la temporada 2011-12. Categoria actual, Primera Catalana.

Paula Líndez Ciurana (Mora d'Ebre, 18/09/1988): subdelegació del Vallès Occidental, alta al  CTA la temporada 2011-12. Categoria actual, Primera Catalana.

Ylenia Sánchez Miguel (Ripollet, 29/06/1995): subdelegació del Penedès - Garraf, alta al CTA la temporada 2012-13. Categoria actual, Segona Catalana.

L'ascens d'aquestes àrbitres suposa un notable èxit pel CTA català, sent l'únic Comitè territorial que ha aconseguit tenir tres àrbitres en la categoria d'or del futbol femení a nivell estatal.

El CTA de l’FCF va implantar un exigent programa de selecció de candidates que ara ha donat aquest excel·lent resultat per l'arbitratge femení català. Inicialment, van estar integrades un total de 40 àrbitres a la primera fase i, després d'una sèrie d'exàmens previs i informes classificatoris, 14 van passar a la segona fase. Finalment, les 6 millors classificades són les que van participar a les proves finals de selecció a Madrid.

D'altra banda, el programa també preveu que el mateix nombre d’àrbitres assistents del Comitè s'incorporin al grup d'assistents de Primera Divisió Nacional Femenina. Així doncs, el CTA de l’FCF, d'acord amb l'ordre classificatori aconseguit en l'àmbit territorial, ha seleccionat a les següents assistents que s'integraran en l'esmentada categoria: Mariona Peralta (àrbitre assistent de Tercera Divisió, del Vallès Occidental), Matilde García-Esteves (àrbitre assistent de Tercera Divisió, del Vallès Oriental) i Cristina Mateo (Àrbitra de Tercera Catalana, del Maresme).

CLICA al fitxer amb la composició de la plantilla arbitral de la Primera Divisió Nacional Femenina.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.