Les categories de nacional de futbol sala engeguen la competició
FS Notícies | 13/09/2018
Aquest cap de setmana la majoria de les categories de nacional de futbol sala inicien la lliga i, a partir d’aquí les properes setmanes s’aniran incorporant les categories territorials.
Les categories de nacional de futbol sala engeguen la competició

La temporada 2018-2019 dóna el tret de sortida aquest cap de setmana amb l’inici de la competició per part de la Primera Divisió Nacional, Segona Divisió Nacional, Segona Divisió B Nacional, Juvenil Nacional i Segona Divisió Nacional Femenina de Futbol Sala.

Amb la majoria de les categories de nacional rodant, les categories territorials començaran a competir el cap de setmana del 22 i 23 de setembre. Ho faran els grups de 16 equips i les categories de Divisió d’Honor Aleví, Infantil i Cadet, així com els equips de Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala.

El cap de setmana següent, el del 29 i 30 de setembre, serà el torn de la Primera Divisió Nacional Femenina de Futbol Sala.

Una jornada després, s’incorporen, el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre, els grups de 14 equips de categories Base i Sènior, la categoria Benjamí i els grups de 6 equips Prebenjamins. A més, iniciaran la Lliga els equips de Tercera Divisió Nacional.

En aquest calendari es detallen les jornades de competició, així com les jornades de descans fins a final de temporada. La primera jornada de descans per a totes les categories, excepte per als grups de 16 equips, és la del 3 i 4 de novembre, en motiu del pont del dia de tots sants.

A continuació, la propera jornada festiva és la del 8 i 9 de desembre, en motiu de la celebració dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala. A continuació, s’aturarà la competició el 29 i 30 de desembre, per cap d’any, així com el 5 i 6 de gener de 2019, per l’arribada dels reis.

La jornada del 2 i 3 de febrer serà de recuperació per a totes les categories, excepte per als grups de 16 equips, cap de setmana que es disputarà la Fase Final Prebenjamí i Aleví femení de Futbol Sala.

La competició es tornarà a aturar en dues ocasions més fins a final de temporada per a totes les categories, el cap de setmana del 2 i 3 de març per la celebració de carnestoltes i la Copa de l’LNFS, i per Setmana Santa, el 20 i 21 d’abril de 2019.

Finalment, hi haurà una darrera jornada de descans per a totes les categories, menys la Benjamí, i els grups de 6 equips Prebenjamins, el 4 i 5 de maig de 2019.

Així doncs, seguint el calendari de competició de lliga de la present temporada 2018-2019 el qual va ser aprovat a la darrera Convenció de Clubs de Futbol Sala i ratificat a l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol, la primera setmana d’octubre es donarà per començada la competició de lliga de futbol sala en la seva totalitat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.