Les claus per donar un salt de qualitat en la formació dels tècnics
Comitè Entrenadors | 16/11/2018
El director de l’Escola d’Entrenadors de la RFEF, Pep Sansó, ha analitzat el nou model d’educació d’entrenadors implantat a la RFEF basat en la realitat a través de l’aprenentatge.
Les claus per donar un salt de qualitat en la formació dels tècnics

En la primera ponència del 7è Dia de l’Entrenador, el director de l’Escola d’Entrenadors de la RFEF, Pep Sansó, ha explicat quines són les eines formatives que disposen els entrenadors actuals en la seva conferència ‘Un salt de qualitat en la formació d’entrenadors’. El tècnic mallorquí ha apuntat que “volem implantar un nou model d’educació basat en l’aprenentatge a través de la realitat”.

D’aquesta manera, Sansó ha admès que “hem hagut d’adaptar-nos als requeriments que ens demanàvem des de la UEFA per seguir el mateix criteri implantat a la resta d’Europa, amb canvis en la denominació dels cursos. L’objectiu d’aquesta modificació és donar un salt de qualitat. Volem que els nostres tècnics rebin la millor formació possible perquè estiguin preparats per entrenar en qualsevol equip del món”. Respecte a la Federació Catalana de Futbol, l’entrenador mallorquí ha admès que “és una referència en la formació per a la resta de territorials d’Espanya. La innovació constant és un dels seus principals signes d’identitat”.

Pep Sansó va entrenar durant 14 temporades al CD San Francisco a la Divisió D’Honor, mateixa categoria que l’equip de La Salle que va dirigir durant quatre anys. A Tercera Divisió va estar al capdavant del CE Campos durant quatre campanyes, i va entrenar i coordinar la pedrera del RCD Mallorca durant tres cursos, abans de fitxar per l’Atlètic Balears. Compromès amb el futbol de les illes, ha estat director de l’Escola d’Entrenadors de la Federació Balear. Enguany, l’entrenador mallorquí desenvolupa les funcions de director de l’Escola Nacional d’Entrenadors de la RFEF.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.