Les competicions d'àmbit estatal començaran a l'octubre
Notícies Generals | 31/08/2020
El cap de setmana del 17 i 18 d'octubre arrencaran la Segona Divisió 'B' i la Tercera Divisió.
Les competicions d'àmbit estatal començaran a l'octubre

La RFEF ha donat a conèixer aquest dilluns les dates d'inici de les competicions de futbol i futbol sala d'àmbit estatal. La temporada 2020-2021 en les competicions federades d'àmbit estatal començaran a l'octubre, tal com ha decidit de manera unànime la Comissió de Presidents de federacions d'àmbit autonòmic i ha ratificat posteriorment la Comissió Gestora de la RFEF.

La Segona Divisió 'B' començarà el 17 i 18 d'octubre. Aquesta data serà ratificada el pròxim 14 de setembre sempre que s'hagi aprovat el corresponent protocol per les autoritats governamentals. Pel que fa a la Tercera Divisió, la competició arrencarà també el 17 i 18 d'octubre. En el cas del grup català de la categoria, el protocol a aplicar serà l'estipulat en el Pla d'Acció pel Desconfinament Esportiu a Catalunya, publicat per la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, i recollit en la Circular número 1 de l'FCF de la temporada 2020-2021.

La RFEF, al seu torn, comunicarà la setmana vinent tant a les federacions territorials com als clubs les ajudes del programa Impuls 23 per a la nova temporada. També s'ha assenyalat les dates d'inici per a la Primera Iberdrola, que serà el 17 i 18 octubre tret que per acord unànime dels clubs es comenci no abans del 4 d'octubre, també prèvia ratificació del protocol.

De la mateixa manera, la Primera Divisió Masculina de Futbol Sala arrencarà el 17 i 18 d'octubre tret que hi hagi acord unànime amb els clubs per a començar no abans del 4 d'octubre, prèvia ratificació. Tant en futbol femení com en futbol sala la resta de les categories començaran a partir del 18 d'octubre. Per la seva part, les categories juvenils començaran la temporada al final d'octubre, sempre que l'esmentat protocol es trobi vigent.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.