Les fases de tractament d’una lesió
Mutualitat FCF | 20/12/2017
La constància, l’esforç i la paciència són factors vitals perquè un futbolista es recuperi totalment de la lesió que hagi patit.
Les fases de tractament d’una lesió

És important recordar que una lesió no finalitza amb una intervenció quirúrgica. Una vegada superat el quiròfan, el procés de tornar a donar funcionalitat a l’estructura lesionada és vital. Per aquesta raó, cal estar preparat psicològicament per assimilar que s’han de complir els períodes de recuperació establerts, sense forçar per tornar a la pràctica esportiva abans d’hora. La constància, l’esforç i la paciència són factors fonamentals per tornar al 100%.

En la recuperació d’una lesió, el futbolista pot comptar, sempre que ho desitgi, amb el suport d’un dels millors grups de traumatòlegs dedicats al futbol a nivell mundial. En aquest sentit, quan un futbolista pateix una lesió, un equip de professionals de la Mutualitat Catalana de Futbolistes li farà les proves necessàries per determinar quin és el diagnòstic i el tractament que s’haurà de seguir per a la completa recuperació. Després d’aplicar el tractament de la lesió arriba l’etapa de la rehabilitació.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.