Les fruites i el futbol, amics íntims
Notícies Generals | 25/04/2017
Consumir peces de fruita ens ajuda a millorar la hidratació del nostre cos, a evitar les rampes musculars i a reposar forces.
Les fruites i el futbol, amics íntims

Per aconseguir una vida saludable hi ha diversos conceptes bàsics que hauríem de manegar: esport, alimentació i descans. Sens dubte, l’aspecte al qual prestem menys atenció és l’alimentació, encara que cada vegada hi ha més gent que cuida la seva dieta, i potser més per l’aspecte físic que no com un objectiu saludable. Un dels productes alimentaris que més s’han estudiat durant els darrers anys ha estat la fruita.

No és la primera vegada que parlem del plàtan. Estem acostumats a veure esportistes que en el descans d’un partit mengen una peça de plàtan. Aquesta fruita és molt rica en potassi, el que ens evitarà patir rampes durant la pràctica del futbol o qualsevol altre esport. A més, conté hidrats de carbònic, o el que és el mateix, energia ràpida per al nostre cos. La poma és una altra fruita que ens pot ajudar considerablement en la pràctica esportiva. Molts nutricionistes pensen que és la més completa de totes. Aquesta peça ens ajuda en molts factors, com pot ser la fibra, la quantitat d’aigua que té el seu interior, ajudant-nos a eliminar el colesterol del nostre cos, a més de ser un excel·lent antioxidant.

La maduixa és també una fruita més que recomanable per als esportistes. A banda d’aportar la fibra i l’aigua que tant necessiten, les maduixes ens ajuden amb aportacions extres de potassi, ferro, i altres micronutrients, per la qual cosa ens facilitarà molt la recuperació d’aquests famosos electròlits. La síndria i el préssec són dues altres fruites aconsellables per als esportistes, especialment a l’estiu. I és que contenen una elevada quantitat d’aigua i això ens ajuda a hidratar el cos. En definitiva, la fruita és essencial per a qualsevol esportista, ja sigui per millorar la nostra hidratació, per evitar rampes musculars o per reposar forces.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.