Les inscripcions pels Campionats de Catalunya de Futbol Platja queden obertes
F. Platja | 25/06/2018
Comença la temporada de futbol platja i per aquest motiu, el Comitè de Futbol Platja de la Federació Catalana de Futbol, obre inscripcions pels Campionats de Catalunya de Futbol Platja de les categories Sènior masculina i femenina, Juvenil i Cadet masculina.
Les inscripcions pels Campionats de Catalunya de Futbol Platja queden obertes

Arriba l’estiu i l’inici d’una nova temporada de Futbol Platja. Per aquest motiu, el Comitè de Futbol Platja de la Federació Catalana de Futbol obre les inscripcions pels Campionats de Catalunya de Futbol Platja, a tots els clubs de l’FCF, perquè els equips interessats puguin fer la seva inscripció a les següents categories: Sènior masculina i femenina, Juvenil masculina i Cadet masculina.

LES INSCRIPCIONS

El període d’inscripció resta obert fins el proper 6 de juliol de 2018. Tots aquells clubs que estiguin interessats en competir en aquests campionats ja poden realitzar la seva inscripció a través de la intranet federativa, a l’apartat “clubs i equips” > “gestió” > “inscripció online d’equips”.

Si l’equip ja va participar la passada temporada en competició, cal clicar l’opció “renovació”, que apareix a la columna “accions”, al costat de cada equip.

En cas de ser un equip que vulgui participar per primera vegada en la competició, cal escollir l’opció “inscriure un equip nou”, punt en el qual el club ja podrà escollir la categoria de joc i especificar les seves dades.

Una vegada realitzada la inscripció, serà l’FCF l’encarregada de validar-la. Quan la validi, el club ja podrà donar d’alta les llicències federatives a través de l’aplicatiu d’intranet a l’apartat “Llicències” / “Gestió online” / “Gestió de llicències club”.

El Pla de Competició es determinarà en el moment en què es tanquin les inscripcions i es conegui el número total d’equips participants en els Campionats de Catalunya de Futbol Platja 2018, en les diferents categories.

LES DATES

Les dates previstes per la disputa dels Campionats de Catalunya de Futbol Platja 2018, les quals s’assignaran segons els equips inscrits a cada categoria, són les següents:

DATA CATEGORIA SEU
14 i 15 de juliol de 2018 Sènior femení, Cadet i Juvenil masculí Torredembarra
28 i 29 de juliol de 2018 Sènior masculí i categories de promoció Vilanova i la Geltrú

ELS REQUISITS D’ACCÉS

Els jugadors/es amb llicència federativa la temporada 2017-2018 necessiten autorització del seu club de procedència en el cas que participin en la competició amb un altre equip.

Una autorització que s’ha d’efectuar via intranet federativa, a l’apartat “Llicències” / “Gestió online” / “Gestió de llicències club”, seleccionant el/la jugador/a que cedeix el club i clicant a “Autorització a altres clubs”.

ELS PREUS

A continuació es detallen els preus establerts com a drets de competició per participar als Campionats de Catalunya de Futbol Platja 2018:

Quota Portal del Federat 24,5€/any

La Quota del Portal del Federat és de 24,5€/any pels jugadors/es que no disposin de la llicència federativa la temporada 2017-2018. Aquest pagament l’ha de realitzar cada jugador/a mitjançant el seu Portal del Federat. Per tant, queden exempts d’aquest pagament tots aquells jugadors/es que la temporada 2017-2018 ja disposin de la seva Mutualitat en vigor.

Quota Mutualitat per jugador/a 32€/any

La Quota de la Mutualitat és de 32€/ any pels jugadors/es que no disposin de llicència federativa la temporada 2017-2018 . Aquest pagament l’ha de realitzar cada jugador/a mitjançant el seu Portal del Federat.

Preu per partit/equip 25€

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol ha establert que el preu per partit i equip de cara a aquests Campionats de Catalunya de Futbol Platja 2018 és de 25€

En cas de tenir qualsevol dubte o problema a l’hora de gestionar la inscripció, el club pot posar-se en contacte amb el Departament de Futbol Platja de l’FCF a través del telèfon 93 265 24 77 (ext. 2060) o del correu electrònic fplatja@fcf.catUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.