Les Regles de Joc 2019-2020, en català
Comitè Àrbitres | 02/08/2019
De la mateixa manera que les dues últimes temporades, enguany també s’ha dut a terme la traducció íntegra al català de tot el Reglament del futbol per al nou curs esportiu.
Les Regles de Joc 2019-2020, en català

El Comitè Tècnic d'Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol ha tornat a realitzar la traducció al català de les Regles de Joc per a la nova temporada 2019-2020. La documentació, que té el vistiplau de l'IFAB, més conegut com a International Board, l'organisme que ostenta la màxima autoritat sobre les mateixes, ja es pot consultar al web de l’FCF fent clic AQUÍ.

A la pàgina web de l'IFAB es poden trobar les Regles en els quatre idiomes oficials que utilitza la FIFA: castellà, anglès, francès i alemany. Podeu consultar les Regles de Joc en altres idiomes com l'àrab o el rus fent clic AQUÍ. Properament també estaran publicades en català.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.