Les Seleccions Catalanes de futbol platja es posen en marxa
F. Platja | 10/07/2019
Els combinats Juvenil masculí i Sènior femení han estat els primers en trepitjar la sorra del CAR de Sant Cugat per iniciar la preparació per als Campionats d’Espanya de finals de mes.
Les Seleccions Catalanes de futbol platja es posen en marxa

La Selecció Catalana Juvenil masculina ha inaugurat la temporada de futbol platja amb el primer entrenament realitzat al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès. El seleccionador, Miguel Fontecha, ha convocat un total de 19 jugadors de deu clubs diferents per tal de veure les característiques i qualitats de cada un d’ells sobre la sorra. D’aquesta manera, cada setmana hi haurà una llista nova, amb menys jugadors, fins a tenir la definitiva que viatjarà a Cadis, del 25 al 28 de juliol, per disputar el Campionat d’Espanya.

Per la seva banda, la Selecció Catalana Sènior femenina s’ha exercitat just després dels juvenils amb un total de 18 futbolistes de vuit clubs diferents. Totes elles han estat dirigides pel seleccionador, Javier Reyes, qui ha plantejat una sèrie d’exercicis per comprovar el nivell de les jugadores i, així, anar configurant la llista que participarà al Campionat estatal, el qual es jugarà del 18 al 21 de juliol a Màlaga.

Avui dimecres, 10 de juliol, serà el torn de la Selecció Catalana Cadet, composta per 17 jugadors de deu clubs d’arreu de Catalunya.

GALERIA D'IMATGES JUVENIL MASCULÍ

GALERIA D'IMATGES SÈNIOR FEMENÍUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.