Les vigents campiones sumen els 12 punts de la classificació
Notícies Generals | 08/02/2015
La Selecció Catalana sub 16 femenina ha guanyat a Canàries per 5 a 2 en el darrer partit de la 2a fase del Campionat d'Espanya.

Alineacions:

Catalunya: Gemma Font (Dèlia Zambrano, 46'), Ona Batlle, Laia Aleixandrí, Berta Bou, Núria Descàrrega, Laia Muñoz, Candela Andújar (Ariadna Llivina, 46'), Carla Niubó, Mariona Segalés, Laia Ballesté i Laura Galcerán (Ivet Coll, 46').

Canàries: Noelia Ramos, Cataysa Luis (Raquel Quintana, 41'), Emma Pérez, Marta Estupiñán, Corina Rodríguez, Iris Sosa (Vanesa Lorenzo, 41'), Patricia Estupiñán (Noelia Salazar, 41'), Noelia Pérez, Natalia Ramos, María García i Lara Lorenzo (Moneyba Rodríguez, 41').

Gols:  1 – 0 Carla Niubó (13'), 2 – 0 Laia Muñoz (25'), 3 – 0 Candela Andújar (39'), 3 – 1 Moneyba Rodríguez (49'), 3 – 2 Natalia Ramos (penal 51'), 4 – 2 Laia Muñoz (penal 59'), 5 – 2 Carla Niubó (82').

Crònica:

La Selecció Catalana sub 16 femenina no ha perdonat davant Canàries i ha guanyat per 5 gols a 2 el darrer partit de la 2a fase del Campionat, aconseguint així els 12 punts en joc de les fases classificatòries. D'aquesta manera, la Catalana s'ha classificat per disputar les semifinals del Campionat, tot i que encara falta la confirmació de la RFEF.

La primera part del partit ha estat de domini aclaparador de la Selecció Catalana. Catalunya s'ha sentit còmode sobre el terreny de joc i ha pogut mostrat tot el seu joc en el màxim esplendor. D'aquesta manera, al minut 13 Niubó ha obert el marcador aprofitant un refús de la portera canària per rematar a porta. Més endavant, Laia Muñoz ha marcat el 2 a 0 col·locant la pilota al segon pal. Catalunya ha realitzat una gran tasca defensiva i ha impedit que Canàries pogués disposar de la pilota i generar perill. El primer xut de Canàries a porteria ha estat al minut 34, però Gemma Font ho ha resolt sense problemes. Abans del descans, Candela Andújar ha aprofitat una errada de la defensa per rematar a porteria des de l'àrea petita i aconseguir arribar a la mitja part amb un 3 a 0 al marcador.

A la represa, Canàries ha aconseguit escurçar les distàncies al marcador amb un xut de falta directe des del vèrtex de l'àrea i, dos minuts després, materialitzant un penal que Núria Descàrrega ha comès sobre la capitana rival. Amb els inesperats gols de Canàries el partit ha canviat completament i els nervis s'han manifestat al terreny de joc. Al minut 59, però, Laia Muñoz ha pogut materialitzar un penal en el quart gol català, donant una mica de tranquil·litat a la Selecció. Amb els dos gols d'avantatge de nou, Catalunya ha tornat a dominar el partit i, en el temps afegit, Carla Niubó ha marcat el 5 a 2 amb un potent xut des de fora de l'àrea.