El Nàstic perd i l’Espanyol i el Barça empaten a la Copa del Rei
Notícies Generals | 01/12/2016
El Nàstic ha perdut davant l’Alavés en l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei (0-3). El RCD Espanyol ha obtingut un empat a 1 contra l’Alcorcón, i el FC Barcelona ha obtingut el mateix resultat contra l’Hércules (1-1).

L’Espanyol i el Barça es van estrenar ahir a la Copa del Rei amb el partit de l’anada dels setzens de final. Ambdós equips es van haver de conformar amb un empat a 1, l'Espanyol contra l'Alcorcón i el Barça contra l'Hércules.

Avui ha estat el torn del Nàstic, que no ha pogut fer res per evitar la derrota contra l’Alavés (0-3).

Alcorcón - Espanyol (1-1)

El partit ha començat força igualat, amb poques arribades a porteria. Tot i això, l’equip que ha generat més perill ha estat l’Alcorcón, que ha obligat a Roberto Jiménez a realitzar un parell de parades per evitar que els locals s’avancessin.

Ja a la represa, amb el marcador sense estrenar, el partit ha pujat d’intensitat i s’han vist ocasions d’ambdós conjunts. Així doncs, al minut 50, els madrilenys han anotat un gol després que Óscar Plano hagi efectuat una bona centrada que ha rematat Álvaro Giménez. Aquest resultat complicava l’eliminatòria a l’Espanyol, però un gol de  José Antonio Reyes a la recta final del partit els ha donat un valuós empat.

D’aquesta manera, l’eliminatòria queda oberta i es decidirà en el partit de tornada que es jugarà el 22 de desembre a les 21 hores a l’estadi Cornellà-El Prat.

Hércules - Barça (1-1)

El Barça ha començat el partit amb molt poca força, ha estat poc ofensiu i no ha creat gaires ocasions de perill. Els blaugrana han dominat la possessió, però l’Hércules ha disposat de més ocasions que els catalans.

A la segona meitat, al minut 51, David Maniz ha anotat una diana amb una rematada amb el pit i ha avançat els locals. Els de Luis Enrique han reaccionar de seguida i, al 57’, Carles Aleñá s’ha inventat un gran xut des de més de 30 metres i el porter alacantí no ha pogut fer res per evitar l’empat. Aquest gol ha marcat un punt d’inflexió en el duel, ja que el Barça ha creat més jugades per arribar a porteria, però han estat incapaços de superar el mur defensiu de l’Hércules. Així doncs, el dimecres 21 de desembre els blaugrana es jugaran l’eliminatòria al Camp Nou.

Nàstic - Alavés (0-3)

El Nàstic de Tarragona no ha pogut fer res per superar un Alavés que milita en una categoria superior. Durant la primer part, els grana han sortit amb molta força, tan és així que les primeres ocasions del partit han estat per a ells. Al minut 14,  Gaiza Toquero ha marcat el primer per als visitants fruit d’una jugada estratègica a la sortida d’un córner.

Ja al segon temps, els bascs han demostrat superioritat física, cosa que els ha permès sentenciar el matx, primerament amb un altre gol de Gaiza Toquero i, al minut 61, amb un polèmic gol de Santos. Així doncs, se’ls complica l’eliminatòria als tarragonins, que hauran de remuntar el resultat en el partit de tornada que se celebrarà el dia 22 de desembre a Vitòria.