Línia de préstec ‘ICF Esports Liquiditat’ per a clubs esportius
Notícies Generals | 15/05/2020
El Consell Català de l’Esport, conjuntament amb l’Institut Català de Finances, posa en marxa una línia de crèdits d’entre 20.000 i 300.000 euros dirigida a les entitats afectades per la Covid-19.
Línia de préstec ‘ICF Esports Liquiditat’ per a clubs esportius

El Consell Català de l’Esport i l’Institut Català de Finances han signat un conveni que permetrà la posada en marxa de la línia específica de préstecs ‘ICF Esports Liquiditat’, destinada a cobrir les necessitats de liquiditat dels clubs esportius afectats per l’emergència davant la Covid-19. Aquesta línia de finançament compta amb una dotació de 10 milions d’euros i permetrà sol·licitar crèdits d’entre 20.000 euros i 300.000 euros per entitat. El període de retorn serà d’un màxim de cinc anys i amb un any de carència inclòs.

Els clubs que vulguin optar-hi es poden posar en contacte amb les diverses Representacions Territorials de l'Esport de la Generalitat de Catalunya per tal de rebre informació al voltant dels requisits necessaris i la forma de realitzar la tramitació dels préstecs, un cop es publiquin les bases i la convocatòria.

Per més informació sobre les condicions de la línia de finançament ‘ICF Esports Liquiditat’ pots fer clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.