Llagostera, Reus, Lleida i Nàstic passen de ronda a la Copa del Rei
Notícies Generals | 10/09/2015
La segona eliminatòria de la Copa del Rei ha estat positiva per a tots els equips catalans, excepte per al Girona, que ha perdut davant el Nàstic en els penals.

Llagostera 2 - Albacete 1

El Llagostera rebia a un equip de la mateixa categoria, l’Albacete. El partit ha començat molt bé per als locals quan, al minut 23, Mosquito ha marcat el primer gol. Poc després de començar la segona part, César ha empatat el partit i s’ha hagut d’esperar a la pròrroga per veure el gol de la victòria del Llagostera. Aquest ha arribat al minut 103 de les botes de Benja.

Arandina 2 - Reus 4

El Reus Deportiu ha golejat a l’Arandina, però en els minuts inicials no ha tingut gens fàcil a causa del gol encaixat per Pau Franch. Deu minuts més tard, però, Ricardo ha empatat el partit aprofitant una pilota morta dins l’àrea. A la segona part és on s’han vist més gols. Ramon Folch ha fet un gran gol des de la frontal (1-2) i, poc després, David Haro ha ampliat l’avantatge (1-3).

Els gols han continuat arribat en el temps afegit. Adeba ha marcat el segon dels locals (2-3) i Fernando ha acabat de tancar el partit amb el quart i últim gol del Reus (2-4).

Lleida 2 - Guijuelo 0

Tot i que no s’han vist tants gols com en els altres partits, el Lleida ha sabut treure profit de les ocasions que ha tingut per sentenciar el partit. El davanter Julen Colinas ha provocat un penal que ha acabat transformant Marc Martínez (1-0), i a dos minuts per al final i després de protagonitzar una bona jugada personal, Colinas ha tanca l’eliminatòria marcant el segon gol de la nit (2-0).

Gimnàstic de Tarragona 2 - Girona 2 (penals: 5-4)

Ambdós equips ja s’havien vist les cares el passat dissabte en partit de Lliga i el resultat també va ser positiu per als tarragonins. Aquesta vegada, el Girona ha plantat cara i el partit no s’ha resolt fins que han arribat els penals. A dos minuts per al descans el Nàstic s’ha avançat amb un gran gol de Palanca, però al minut 77 Jairo ha empatat el matx. Novament Palanca ha marcat per al Nàstic i Marcelo ho ha fet per al Girona en el temps afegit, establint l’empat a dos.

El resultat no s’ha mogut durant la pròrroga, i només l’aturada que ha fet Tomeu en el llançament del penal de Marcelo ha decantat l’eliminatòria. El sorteig de la tercera ronda, també a partit únic, se celebrarà el 18 de setembre i els partits es jugaran el 14 d’octubre.

Els equips que superin aquesta eliminatòria tindran la possibilitat d’enfrontar-se als equips de Primera Divisió.