Llums i colors a la presentació del CF Igualada
Notícies Generals | 17/11/2012
A l'espectacular presentació de l'equip igualadí se li suma la brillant victòria de 5 gols a 1 davant del Reddís, que els situa dins la lluita per les primeres posicions.

El club que porta el nom de la capital de l'Anoia s'ha presentat davant de la seva afició que ha respost omplint tota la tribuna del camp Municipal de Les Comes. Els prop de 480 nens i nenes que conformen els 30 equips federats que enguany participen en la competició han sortit al camp entre fum, llums de colors i música. El directiu de la FCF, Jaume Plaza, i el delegat de la FCF a l'Anoia, Francesc Borrega, han acompanyat a la junta directiva igualadina encapçalada per l'Enric Torra i en Domingo Tort. Tampoc no hi ha faltat l'alcalde de la ciutat, Marc Castells.

La presentació ha començat amb ritmes brasilers de batucada per anunciar la sortida dels primers jugadors. L'equip amateur, que juga al grup 2 de Primera Catalana, ha sortit en darrer lloc i ho ha fet acompanyat pels nens i nenes de l'escola de futbol base.

Just després de la presentació s'ha disputat el partit de la onzena jornada contra el Reddis CF de Reus, amb un resultat favorable als locals per 5 gols a 1. Els igualadins, que han mostrat un joc vistós amb nombroses arribades per les bandes, s'han avançat de penal a la primera part. Ja a la represa, i en 10 minuts màgics, han arrodonit el marcador fins a situar-se amb un 5 a 0 a favor. Luis Alfonso ha fet el gol de l'honor per l'equip reusenc demostrant que el resultat ha estat massa desigualat, tal i com ha reconegut la part noble de Les Comes quan el col?legiat Miguel Teruel ha assenyalat el final del partit. Per part de l'Igualada, els golejadors han estat Gerard (2), Jony (2) i Marí.