L'Olot, de nou equip de Segona 'B'
Notícies Generals | 28/05/2017
Dels 4 equips catalans que disputaven els partits de tornada d'ascens a Segona 'B', només l’Olot ha aconseguit l’ascens, mentre que el Terrassa i el Vilafranca han quedat eliminats i el Peralada passa a la següent eliminatòria.

El Peralada, el Terrassa, l'Olot i el Vilafranca han disputat aquest diumenge 28 de maig els partits de tornada d'ascens a Segona Divisió 'B'. Només l'Olot ha aconseguit l'ascens, mentre que el Peralada passa a la segona eliminatòria i el Terrassa i el Vilafranca han quedat eliminats.

El Peralada passa a la segona eliminatòria del play-off d’ascens (2-0)

El Peralada s’ha enfrontat en el partit de tornada a un Móstoles que no els ha posat les coses fàcils. Durant la primera part, cap dels dos conjunts ha pogut inaugurar el marcador malgrat els intents del conjunt peraladenc que han gaudit d’un parell d’ocasions. A la represa, el Peralada ha mantingut la intensitat i s’ha avançat en el marcador al minut 60 gràcies a una diana de David Coromina. El Peralada ha sentenciat el passi a la segona eliminatòria del play-off d’ascens a Segona 'B' amb el penal que ha transformat Ernest Forgas en el temps afegit (2-0).

El Terrassa cau per la mínima contra l’Ontinyent (0-1)

El Terrassa no ha pogut aconseguir el passi a la segona ronda a causa de la derrota contra l’Ontinyent a casa. En el primer temps, les forces defensives dels dos conjunts han impedit que cap dels dos equips s’avancés en el marcador, malgrat les ocasions molt clares de què ha gaudit el Terrassa. A la segona part, l’Ontinyent ha tingut la sort de cara en anotar l’únic gol del partit des del punt de penal al minut 60. Tot i que el Terrassa ha mantingut la intensitat i el públic egarenc ha seguit donant suport a l’equip, els locals no han pogut capgirar el marcador i han quedat eliminats de la fase d’ascens.

L’Olot, de nou a la divisió de Bronze (1-1)

L’Olot ja és un equip de Segona 'B'. Després de vèncer al partit d’anada a l’Sporting de Gijón ‘B’ (0-1) i empatar a casa (1-1), l’Olot ha aconseguit pujar de categoria. En el partit de tornada, l’Olot ha encaixat el 0-1 al minut 10 de la primera part, de la mà de Claudio. Els olotins no han abaixat els braços i malgrat han arribat a la mitja part amb un resultat advers, la pressió constant ha donat els seus fruits. Quasi a les acaballes de l’enfrontament, al minut 77, Marc Mas ha estat l’encarregat de fer l’1 a 1 que els ha valgut l’ascens. Mas ha acompanyat a plaer cap al segon pal una centrada d’Alfredo que ha pentinat Sergio.

L’Unión Adarve supera el Vilafranca (1-0)

El Vilafranca ha hagut de combatre, des de l’inici del partit, contra un Adarve molt combatiu que ha sortit a per totes al terreny de joc. En arribar a la mitja part, cap dels dos conjunts ha aconseguit inaugurar el marcador i avançar-se. A la represa, l’Adarve ha seguit intentant-ho, però el Vilafranca, molt ben posicionat, ha pogut aturar les jugades i aprofitar els errors locals. Tot i això, al minut 65, l’Adarve ha aprofitat un rebot per anotar l’únic gol de l’enfrontament que ha deixat fora el Vilafranca. Tanmateix, els visitants han pressionat molt en els minuts finals i ha tingut alguna ocasió per empatar el duel. El directiu i delegat de l'FCF al Penedès-Garraf, Manel Duran, ha assistit al partit acompanyat d'Aníbal Clar, de la federació madrilenya de futbol.