Luis Rubiales, únic candidat a les eleccions a la presidència de la RFEF
Notícies Generals | 04/09/2020
El president de la Comissió Gestora és Miquel Bestard, president de la Federació de les Illes Balears. Les eleccions se celebraran el 21 de setembre.
Luis Rubiales, únic candidat a les eleccions a la presidència de la RFEF

Luis Rubiales ha estat proclamat avui candidat a la presidència de la Real Federación Española de Fútbol per la Comissió Electoral. Rubiales ha presentat més de cent d'avals dels membres electes de l'Assemblea General, dels quals s'han validat un centenar -el mínim necessari són 21-.

En ser l'únic aspirant que ha presentat els avals suficients, serà també l'únic candidat en l'Assemblea General convocada per al pròxim 21 de setembre, en la qual seran elegits tant el president com els membres de la Comissió Delegada per al període 2020-2024.

D'altra banda, aquesta tarda s'ha reunit la Comissió Gestora de la RFEF per a analitzar diversos temes. La reunió ha estat presidida pel president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, que és el nou president de la Comissió Gestora de la RFEF fins a les eleccions a la Presidència de la Federació que tindran lloc el pròxim dia 21 de setembre.

Bestard és nou president de la Comissió Gestora en haver de deixar el càrrec Luis Rubiales en aplicació de la normativa vigent per a presentar la seva candidatura a la presidència de la RFEF.

L'Assemblea General per a l'elecció del president i la Comissió Delegada va ser convocada ahir, segons el que es preveu en el calendari electoral i se celebrarà el dilluns 21 de setembre, a les 12.00 hores en primera convocatòria i a les 12.30 en segona, a l'auditori Luis Aragonés de la Ciudad del Fútbol de Las Rozas (Madrid).TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.