Massa càstig per a una valenta Catalunya davant d’un efectiu Catgas
FS Notícies | 23/10/2017
La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha caigut derrotada per 0 a 3 tot i fer mèrits per obtenir un millor resultat.

Fitxa tècnica

CATALUNYA, 0: Marc Colomer, Ruslan Slobodyanyuk, Guillem Expósito, David Peña, Joel Baltasar, Sergi Trillas, Llibert Canal, Iñaki Roses, Luar Estíbalez, Joel Ciscar, Josep Costajussà, Víctor Muñoz i Iván Martín.

CATGAS ENERGIA, 3: Arnau Ricart, Jordi Mayor, Roger Carbó, David Vall, Aleix Besalduch, Marc Enric Elias, Toni Hinojosa, Joan Paredes, Adrián Orellana i Arnau Manzano.

Gols primera part: Joan Paredes (0-1, 6’), Adrián Orellana (0-2, 11’), Joan Paredes (0-3, 16’).

Àrbitre: Adrià-Alfons Galí Pallejà i Óscar Moreno Teba.

Àrbitre assistent: Silvia Cobo Moreno.

La Selecció Catalana sub 19 masculina ha caigut derrotada per 0 a 3 davant el Catgas Energia ‘B’, de Segona Divisió ‘B’ Nacional, en el primer amistós del curs. Un càstig excessiu pel que s’ha pogut veure al parquet, amb una Catalunya atrevida que ha buscat la victòria des de l’inici. No obstant això, s’ha topat amb un Catgas molt seriós i efectiu en la definició.

El duel entre Catalunya i el Catgas ha començat sense un dominador clar. La Selecció Catalana, sense descuidar la defensa, ha pressionat amunt per recuperar la pilota a prop de l’àrea visitant. Fruit d’una gran jugada col·lectiva, Iván Martín ha estat a punt de marcar el primer gol del partit, però el porter visitant ha salvat el seu equip amb una intervenció de mèrit. Per contra, el Catgas ha aprofitat la seva primera aproximació perillosa per inaugurar el marcador gràcies a un xut ajustat al pal dret de Joan Paredes.

Amb el marcador a favor, el Catgas s’ha trobat més còmode a la pista i ha combinat amb encert i criteri al mig del camp. D’aquesta manera, Adrián Orellana ha marcat el 0-2 amb un tir poderós que ha superat el porter català. Tot i el cop, Catalunya no s’ha arronsat i ha continuat buscant amb insistència el seu primer gol. L’oportunitat més clara ha estat un tir creuat de Guillem Expósito que s’ha estavellat en el pal esquerre. Quan faltaven quatre minuts per al descans, Joan Paredes ha marcat un doblet en finalitzar una bona jugada col·lectiva.

La Selecció Catalana ha començat el segon temps de la mateixa manera que ha acabat la primera part. Ha buscat la porteria contrària amb combinacions llargues, fent circular de pressa la pilota per desgastar físicament a un rival molt ben organitzat. Iñaki Roses ha provat sort amb un potent xut que ha marxat lleugerament desviat per sobre el travesser. Seguidament, Joel Baltasar també ha pogut escurçar diferències, però el seu xut l’ha desviat a córner Arnau Ricart. Tot i intentar-ho fins al xiulet final, la sort ha donat l’esquena a una Selecció que ha ofert una bona imatge en la seva estrena.