Màxima efectivitat per passar a la semifinal
F. Platja | 27/07/2019
La Selecció Catalana Juvenil masculina de futbol platja venç la Comunitat Valenciana per un ampli 3-6 i accedeix a les semifinals del Campionat d’Espanya. El rival serà la Regió de Múrcia, a les 17.00 hores.

COMUNITAT VALENCIANA
3 - 6
Julio García, Adrián Grimaldos, Iván Aineto, Nicolás Ortiz, Marc Solaz, Damian Jiménez, Cristian Mouatt, Eloy Aviño, Mario Ruiz, Aitor Saez, Juan Badia, Pablo García.
Pavlo Bylo, Eric Panes, Alejandro Mayral, Riduan El Bassri, Marc Borràs, Moussa Chaatouf, Marc Rodríguez, Raúl Perea, Pau Manzano, Yeray González, Soleiman Batis, Adrián Martínez.
Eloy Aviño (1-0, 1’); Nicolás Ortiz (3-6, 32’).

Pau Manzano (1-1, 2’); Pavlo Bylo (pp. 2-1, 5’); Soleiman Batis (2-2, 6’); Riduan El Bassri (2-3, 8’); Raúl Perea (2-4, 22’); Eric Panes (2-5, 26’); Soleiman Batis (2-6, 27’).

Catalunya ha complert amb escreix per obtenir el passi a la semifinal del Campionat d’Espanya Juvenil masculí de futbol platja. Tot i que l’inici ha estat molt igualat sobre la sorra i en el marcador, la Selecció ha imposat el seu joc per endur-se la victòria. Eloy Aviño ha donat el primer ensurt en marcar en el primer minut del partit, però Pau Manzano ha posat ràpidament les taules per igualar el duel. Poc després, una acció de molt mala sort ha tornat a avançar la Comunitat Valenciana, amb un gol en pròpia porteria de Pavlo Bylo en relliscar-li la pilota a l’hora de treure. Però si una cosa ha demostrat Catalunya és la persistència i no defallir en els pitjors moments. I un minut més tard, Soleiman Batis ha posat el 2-2 en un llançament de falta.

Gràcies al vot a la sorra, el xut de Riduan El Bassri ha acabat al fons de la xarxa per marxar al primer descans amb un mínim avantatge. El segon període ha estat igualat i s’han vist poques ocasions per banda, ja que el joc s’ha anat interrompent constantment. Tot i així, Raúl Perea ha ampliat la diferència amb una jugada individual. En el tercer i últim temps, Catalunya ha dominat de principi a fi i ha controlat el joc de València. D’aquesta manera, i jugant d’una manera més còmoda, Eric Panes ha aprofitat el rebot que ha generat el xut del porter català per establir el 2-5. A les acaballes de l’enfrontament, Soleiman Batis ha tornat a trobar porteria amb un xut llunyà, mentre que Nicolás Ortiz ha tancat el resultat marcant el tercer de la Comunitat Valenciana en un atac ràpid pel primer pal.

La victòria de la Selecció Catalana Juvenil masculina, la segona del Campionat, li dona l’accés directe a la semifinal com a primers de grup. El duel tindrà lloc aquesta mateixa tarda, a les 17.00 hores, i el rival serà la Regió de Múrcia, l’actual campiona d’aquesta categoria. A l’enfrontament han estat presents el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i el vicepresident primer, Josep Llaó.