Meritori empat de la sub 12 femenina davant Madrid
Futbol Femení | 01/05/2019
La Selecció Catalana sub 12 femenina ha obtingut un treballat i sofert empat a 2 davant la vigent campiona, Madrid, en el primer partit de la Fase Única del Campionat d’Espanya.

MADRID
2 - 2
MADRID
Laia López, Elena Avendaño, Elsa Tejero, Paula Comendador, Irune Dorado, Elsa Baldasano, Erika del Pino, Alejandra Gómez. També han jugat: Ainhoa Canales, Silvia Blasco, Adriana Folgado, Lucía Hernández, Iris Santiago, Alejandra de la Sias.
Rocío Romano, Noa Jiménez, Daniela Martínez, Nerea Carmona, Lorena Cubo, Martina González, Cèlia Segura, Noa Ortega. També han jugat: Noa Malagelada, Jana Rueda, Sol Taboada, Ainoa Gómez, Laia Abdon, Mar Ballesta.
Iris Santiago (2-1, 28’).

Rocío Romano (pp. 1-0, 2’); Cèlia Segura (1-1, 27’); Ainoa Gómez (2-2, 38’).

Catalunya ha debutat a Mislata, València, amb un empat a 2 davant la vigent campionat d’Espanya en un duel molt treballat i intens que s’ha definit en els últims dos minuts finals. La Fase Única del Campionat d’Espanya sub 12 femení no ha començat tan bé com s’esperava Catalunya, ja que als dos minuts de joc, en un servei de banda sense perill, la pilota ha fet un bot estrany just davant la portera catalana i Rocío Romano no l’ha pogut acabar d’aturar del tot. Aquest 1-0 tan matiner ha estat un gerro d’aigua freda per a unes jugadores que han sortit intenses i amb les idees clares. De fet, els primers xuts perillosos han estat de Catalunya. Tanmateix, amb la derrota momentània, la sub 12 ha fet un pas enrere i ha vist com Madrid podria haver ampliat l’avantatge amb un parell de xuts que han sortit per sobre el travesser.

La Selecció Catalana, però, ha canviat el xip a la segona part i s’ha mostrat més combativa. Cèlia Segura ha avisat amb potents xuts que ha desviat la portera madrilenya. La davantera catalana no ha perdonat al minut 27 amb un xut lateral que s’ha colat per dalt. Tot i l’empat, Madrid ha tornat a trobar fortuna a la següent jugada. L’acció d’Erika del Pino l’ha culminat Iris Santiago en quedar la pilota morta sobre la línia de gol. Amb els nervis més calmats i sabent com reaccionar als gols en contra, Catalunya ha seguit insistint per trobar els espais necessaris entre la poblada defensa madrilenya. Novament, Cèlia Segura ha iniciat una gran jugada individual amb un potent xut que ha refusat la portera. Ainoa Gómez, arribant en esprint, ha tancat el marcador fent esclatar d’alegria a Catalunya.

El proper enfrontament de la Selecció Catalana sub 12 femenina serà aquesta tarda, a les 16.55 hores, davant la Regió de Múrcia. Tots els partits es poden seguir en directe a fcf.cat. Al duel ha estat present el vicepresident primer de l’FCF Josep Llaó i el director del CTE, Fèlix Gimeno.