Meritori empat de la sub 16 femenina davant un combinat noruec
Notícies Generals | 26/01/2017
La sub 16 femenina ha disputat un partit molt exigent davant un combinat de Noruega que ha posat les coses difícils al conjunt de Natàlia Arroyo (3-3).

El partit amistós que ha jugat la Selecció Catalana sub 16 femenina davant el NTG Football Boerum de Noruega, en el Municipal Almeda, a Cornellà de Llobregat, ha estat molt exigent. El rival, molt fort físicament, ha vingut amb jugadors tres anys més grans que les futbolistes de la sub 16. Aquest fet, combinat amb l’absència de la davantera i màxima realitzadora Clàudia Pina, convocada amb la selecció espanyola, s’ha notat a l’inici del matx en el que han intentat intimidar a les catalanes amb un joc llarg i amb constants disputes àries.

Ben aviat s’ha vist el primer gol en una errada entre Jana Fernández i Montserrat Quesada, deixant sola a la rematadora que ha fet el 0-1. Tanmateix, la Catalana ha començat a tenir la possessió de la pilota i ha generat ocasions amb els xuts de Bruna Vilamala i les arribades d’Ainhoa Marín. En el 20’, en una acció col·lectiva, Marta Llopis ha marcat l’empat. Catalunya s’ha crescut i encara ha disposat de més ocasions, com ara un xut d’Aida Esteve i un remat de cap de Verónica Gene. Vuit minuts més tard, però, un altre regal de la Selecció ha servit per fer pujar el 1-2, un resultat enganyós pel que s’ha vist sobre el terreny de joc.

Ja en el segon temps, Catalunya ha sortit més tranquil·la i solvent. Bruna Vilamala, Brenda Chicano i Emma Martín han disposat d’oportunitats per empatar. El gol ha arribat al minut 62, en un xut creuat de Vilamala. La seleccionadora, Natàlia Arroyo, ha donat els ànims necessaris per capgirar el marcador i ha efectuat un parell de canvis ofensius que han donat resultat. Al 74’, Vicky Adrianova ha marcat el 3-2 des de l’àrea petita i, inclús s’ha perdonat el 4-2 en una ocasió que ha tingut Chicano en l’u contra u amb la portera. Tot i l’esforç, en l’últim minut, les noruegues han pogut empatar el partit en un servei de córner (3-3).

"L'últim gol esquitxa un molt bon partit contra un rival més fort que nosaltres, però les conclusions són positives. Hem vist com respon l'equip en situacions adverses i hem après moltes coses que ens serviran al Campionat. Aquest era l'objectiu", ha explicat Natàlia Arroyo.