Meritori empat de l'Espanyol
Notícies Generals | 03/12/2015
El FC Barcelona és el primer equip català classificat per als vuitens de final de la Copa del Rei. I l'Espanyol ha tret un meritori empat al camp del Llevant.

Els partits d’anada dels setzens de final de la Copa del Rei han portat una de calenta i una de freda per als equips catalans. La UE Llagostera no ha pogut superar el Deportivo de la Corunya al perdre per un ajustat 1-2 a l’estadi del Palamós. Els gironins han jugat de tu a tu als gallecs, dominant els primers compassos del partit. El Llagostera ha portat tanta insistència a la porteria rival que, Juanjo ha tingut el premi al minut 22 amb un gran gol. El Depor, però, no s’ha rendit i mitjançant Fede Cartabia i Oriol Riera han capgirat el marcador. Els homes d’Oriol Alsina podrien haver empatat el duel si no els hi haguessin anul·lat un gol per fora de joc.

Per la seva banda, el FC Barcelona, l’únic equip que ha disputat el partit de tornada d’aquesta competició -a l’anada el resultat va ser d’empat a zero-, ha superat el Villanovense per un clar 6-1 amb tres gols de Sandro, dos de Munir i un de Dani Alves. Amb aquesta victòria, els blaugrana s’han classificat per als quarts de final.

El RCD Espanyol ha aconseguit empatar a 1 al camp del Llevant. Tanmateix, l'equip blanc-i-blau podria haver amplicat l'avantatge si el porter rival no hagués estat tan encertat. Al minut 68 Mamadou, després d'un bon retall i un gran gol, ha avançat els pericos en la primera pilota que tocava, però en el 84 Roger ha tancat el resultat. Amb l'1-1 l'Espanyol pot encarar amb optimisme la tornada dels setzens de final el proper dimarts 15 de desembre a les 21 hores a Cornellà El Prat.

Recordem que dimarts dia 1 el Reus Deportiu no va poder superar l’Atlètic de Madrid, que va guanyar per 1 gol a 2.