Més d’1,3M€ d’ajuda per als clubs catalans de Segona ‘B’, Tercera, Divisió d’Honor i Lliga Nacional
F. Amateur | 29/03/2018
L’aportació entregada per l’FCF, d’1.345.317,07 euros, correspon a l’ajuda que preveu el Reial Decret Llei 5/2015 i al repartiment dels drets audiovisuals per la participació a la lliga i a la Copa del Rei.
Més d’1,3M€ d’ajuda per als clubs catalans de Segona ‘B’, Tercera, Divisió d’Honor i Lliga Nacional

Els clubs catalans no professionals amb equips en categoria nacional masculina han rebut aquesta temporada un total d’1.345.317,07 euros d’ajuda econòmica, entregats per part de la Federació Catalana de Futbol. La subvenció s’ha repartit entre els conjunts que juguen a la Segona Divisió ‘B’, la Tercera Divisió, la Divisió d’Honor Juvenil i la Lliga Nacional Juvenil.

 

La quantitat procedeix del repartiment per les ajudes que preveu el Reial Decret Llei 5/2015, de 30 d’abril, i la comercialització dels drets d’explotació audiovisual del curs 2017-2018, tant per la participació als campionats de lliga com a la Copa del Rei. Queden exclosos d’aquesta distribució els equips filials o de base d'aquells que es troben inscrits a la Lliga de Futbol Professional i competeixen a la Primera Divisió i a Segona Divisió ‘A’.

 

Segona Divisió ‘B’

L’aportació als sis clubs catalans de Segona Divisió ‘B’ és de 682.817,07 euros. D’aquests, cadascun dels equips percep un fix anual de 70.000 euros, als quals cal afegir una quantitat variable en els casos de participació a la Copa del Rei, en funció de les eliminatòries superades.

 

En aquesta categoria, a més, s’ha de sumar la subvenció del 100% de l’arbitratge, subvencionat directament per la RFEF.

 

Tercera Divisió

Paral·lelament, la quantitat liquidada als clubs de Tercera Divisió ascendeix a 594.000 euros, que es reparteixen en un import de 33.000 euros per conjunt.

 

Divisió d’Honor

La subvenció per als conjunts de la Divisió d’Honor Juvenil és de 36.000 euros. Els equips catalans de la categoria perceben 6.000 euros en cada cas.

 

Lliga Nacional Juvenil

Al seu torn, la quantitat destinada als equips de la Lliga Nacional Juvenil correspon a 32.500 euros, que es distribueixen a raó de 2.500 euros entre els equips que competeixen al campionat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.