Més de 2.700 partits de pretemporada
Notícies Generals | 14/09/2020
El futbol i futbol sala català roden amb força en la preparació de la nova temporada 2020-2021, en les categories amateur i base, tant masculines com femenines.
Més de 2.700 partits de pretemporada

El futbol i futbol sala català han començat a preparar amb força la temporada 2020-2021. Des de l’arrencada del nou curs, a principis d’agost, als camps i pavellons d’arreu de Catalunya s’han disputat un total de 2.726 partits amistosos de futbol i futbol sala amateur i base, tant masculí com femení. D’aquests, 2.370 corresponen a futbol, mentre que 356 són de futbol sala.

Així mateix, especialment notable ha estat l’increment de partits al llarg de l’última setmana, entre el 7 i el 13 de setembre, quan s’han jugat més de 1.700 encontres, la majoria concentrats al llarg del pont de la Diada Nacional de Catalunya.

FOTO: Marina Parés / Terrassa FC

Més de 35.000 federats, i 77.000 llicències en tràmit

L’acceleració del ritme de partits del nou curs futbolístic també ha tingut el seu trasllat en el nombre de federats i federades a la Federació Catalana de Futbol, més de 35.000 en l’actualitat. A la vegada, més de 77.000 llicències es troben en procés de tramitació.

Seguint les directrius i recomanacions marcades pel ‘Pla d’Acció pel Desconfinament Esportiu de Catalunya’, en tots els camps i pavellons s’està assolint un alt grau de compliment del protocol per la Covid-19, sense incidències rellevants.

Cal recordar que l’inici de les competicions està previst pel cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, amb l’arrencada, en futbol, dels campionats de lliga de Primera, Segona i Tercera Catalana masculins; i de Preferent i Primera Divisió femenines. En futbol sala, en aquella data donarà inici la Tercera Divisió Nacional, la Divisió d’Honor Catalana, i la Primera i Segona Catalana masculines; la Divisió d’Honor, la Primera Catalana i la Divisió d’Honor Juvenil femenines; i les Divisions d’Honor Cadet, Infantil i Aleví.

Al seu torn, la resta de categories aniran començant de forma esglaonada fins a finals del mateix mes.

FOTO: Club Sala 5 Martorell

FOTO: CE Europa

FOTO: CE MataróUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.