Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers. En continuar, entenem que dónes el teu consentiment a la nostra política de cookies.

Notícies

FS Notícies | 13/10/2017
Munich, la nova pilota oficial de futbol sala
La marca esportiva Munich és el proveïdor oficial de les pilotes que utilitza la LCFS de l’FCF en totes les competicions de futbol sala base d’aquesta temporada 2017-18.
Munich, la nova pilota oficial de futbol sala

De conformitat amb els acords adoptats en la darrera Convenció de Clubs de la Lliga Catalana de Futbol Sala i ratificats en l’Assemblea General de l’FCF el passat 30 de juny, Munich és el subministrador de la nova pilota oficial de la LCFS de la present temporada 2017-18 per a les categories territorials de futbol sala.

Les mides en cada categoria, d’acord amb la Regla 2 de les Regles de Joc de la LCFS de l’FCF, són les següents:

  • Diàmetre 62 cm: Sènior, Juvenil, Cadet, Infantil i Juvenil-Cadet femení.
  • Diàmetre 58 cm: Aleví, Benjamí i Base Femení.
  • Diàmetre 55 cm: Prebenjamí i Promeses.

Així doncs, no es podrà disputar cap partit oficial de futbol sala territorial amb altres pilotes que no siguin les de la marca Munich. La Junta Directiva de l’FCF, a proposta de la LCFS, ha fet el lliurament als clubs de tres pilotes gratuïtes per equip que va participar en competició oficial la temporada 2016-17.

Per poder realitzar les comandes de la pilota oficial Munich de la LCFS de l’FCF es pot accedir a la plataforma de compra a través del web www.futcat.cat.