Nit dels Campions a l’Anoia 2018
Notícies Generals | 12/06/2018
El Centre Cultural Mont-Àgora, a Santa Margarida de Montbui, ha acollit la segona de les 13 Nit de Campions que se celebren fins el proper 20 de juny a tot Catalunya.
Nit dels Campions a l’Anoia 2018

El Centre Cultural Mont-Àgora, a Santa Margarida de Montbui, ha estat l’escenari triat per albergar la Nit de Campions de l'Anoia 2018. Unes 460 persones han assistit a l’entrega de premis als campions i campiones de lliga 2017-2018, on també s’han atorgat guardons especials.

A l’acte hi ha assistit el directiu i delegat de l’FCF a l’Anoia, Francesc Borrega; el directiu de l'FCF Jaume Plaza; el delegat del CTA a l'Anoia, Roger Sales; l'alcalde de Santa Margarida de Montbui, Teo Romero; el regidor d'Educació i Esports, Josep Palacios; la regidora d'Administració, Economia i Participació, Elisabeth Tamargo; i la regidora de Cultura i Infància, Montserrat Carricondo; entre d'altres.

A l’Anoia s’ha fet un homenatge als presidents i presidentes que aquesta temporada han deixat el càrrec en la seva entitat. Per aquesta raó, la Federació Catalana de Futbol ha volgut fer-los un petit homenatge per agrair la seva tasca al capdavant d’un club i contribuir a fer un millor futbol i futbol sala català. Els ex presidents homenatjats han estat els següents.

PREMIAT CLUB
MARCEL·LÍ NIETO CE ANOIA
JOSÉ PÉREZ CAN TITO VILANOVA CAMÍ
MANEL SEGURA CF LA LLACUNA

També s’ha volgut fer un homenatge especial a Jaume Pelfort, una persona que és història viva del FC Fàtima, ja que ha estat jugador, entrenador, delegat i tresorer del club; Juan José Luque, un rodamón del món de futbol que ha exercit, entre altres, les funcions d'entrenador, coordinador, director esportiu, director de l'escola del FC Barcelona al Perúí i que actualment és el responsable d'Educació Emocional del projecte Masia 360º i responsable de 'La Nova Masia, Centre de formació Oriol Tort'; i Núria Bosch, una de les fundadores del Piera FS que, gràcies a la seva constància i dedicació, ha aconseguit que el club, 17 anys després del seu naixement, sigui un referent a la comarca amb pràcticament un equip a cada categoria.

CAMPIONS ANOIA

GALERIA D'IMATGES



Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.