Nit dels Campions al Vallès Occidental 2017
Notícies Generals | 20/06/2017
A Viladecavalls s’ha celebrat la Nit dels Campions de la delegació del Vallès Occidental amb la presència de 1.200 persones.
Nit dels Campions al Vallès Occidental 2017

En el Pavelló Esportiu Municipal de Viladecavalls s’ha celebrat la Nit dels Campions del Vallès Occidental, en la qual han assistit 1.200 persones per tal de presenciar l’entrega de premis als campions i campiones de lliga 2016-2017. A la gala també s’ha atorgat un premi fair play al Castellar FS pel comportament exemplar que van tenir els 400 aficionats que es van desplaçar fins a Manresa per presenciar la semifinal de la Copa Catalunya el passat octubre.

A més, s’han entregat quatre premis especials: a la UE Les Fonts, pel seu 50è aniversari; al Sabadell Femení Futbol Sala, per la celebració del seu 25è aniversari; a Ramon Moya, per la seva tasca a Sant Pere Nord; i a Fulgencio Valle, de l’Escola de Futbol Barberà Andalucia per la seva entrega en el món del futbol a Barberà.

A l’acte ha estat present l’alcaldessa de Viladecavalls, Francesca Berenguer; el regidor d’esports de Viladecavalls, Pedro Nogués; el directiu i delegat de l’FCF a l’àrea de Terrassa, Jacobo Domènech; el directiu i delegat a l’àrea de Sabadell, Albert Montull; el vicepresident de l’FCF Joan Soteras; el director de la LCFS de l’FCF, José Miguel Calle; el delegat de futbol sala, José Andrés; el delegat del CTA al Vallès Occidental, Eduard Pérez; la subdelegada Cristina Moyano; i els col·laboradors de la delegació Josep Maria Sabaté i Trini Hueso.

FOTOS: Oscar Navarro

CAMPIONS VALLÈS OCCIDENTAL 2017

GALERIA D'IMATGES



Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.