Nous coneixements a través de la jornada de tecnificació arbitral
FS Notícies | 09/10/2017
Amb la jornada de tecnificació arbitral organitzada pel CTAFS, 21 àrbitres de 2a B Nacional, de 3a Nacional i de Divisió d’Honor Catalana han ampliat coneixements i han adquirit noves perspectives per la seva tasca arbitral.
Nous coneixements a través de la jornada de tecnificació arbitral

Aprofitant l’estança al Centre de Tecnificació de la LCFS, per la celebració de la jornada de repesca de les proves físiques dels àrbitres de futbol sala, el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala ha realitzat una jornada de tecnificació arbitral, la qual ha anat dirigida a 21 àrbitres: 6 de 2a B Nacional, 4 de 3a Nacional i 11 de Divisió d’Honor Catalana.

Aquesta jornada de tecnificació ha constat de dues parts: una part teòrica, que s’ha desenvolupat entre les 17.00 i les 19.00 hores i, a continuació, una part pràctica, que ha finalitzat sobre les 21.00 hores.

A l’aula s’han treballat les diferències entre una targeta groga i una targeta vermella, explicant diferents situacions i projectant una gran varietat de vídeos amb situacions d’una o altra targeta.

A més, també s’ha treballat el factor psicològic, tractant aspectes tan importants com són l’atenció que ha de tenir l’àrbitre, així com la visualització, la decisió i l’encert d’aquest.

A partir d’aquests aspectes s’han visualitzat més vídeos sobre jugades encertades i errònies per tal de poder observar i apreciar tots aquests factors.

Posteriorment, ha arribat el moment de treballar en pista exercicis de cooperació i compenetració amb la parella arbitral, així com moviments i posicionaments en determinades situacions.

Aquesta jornada de tecnificació arbitral ha estat impartida pel cap del CTAFS, Marcelino Blázquez i pels informadors nacionals, Raúl Crisóstomo i Marc Peran.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.