Nous cursos de Monitor de Futbol Sala a principis d’any
FS Notícies | 24/12/2018
De cara a l’inici del 2019 l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obra convocatòria de tres nous cursos de Monitor de Futbol Sala, tant a Barcelona ciutat com al Vallès Occidental.
Nous cursos de Monitor de Futbol Sala a principis d’any

L’oferta formativa no s’atura i, per aquest motiu, l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol continua obrint convocatòria de nous cursos. De cara a principis del 2019 organitza tres nous cursos de Monitor de Futbol Sala per totes aquelles persones interessades en introduir-se en el món del tècnic de futbol sala.

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA

El curs de Monitor de Futbol Sala proporciona la informació bàsica d’iniciació de la formació de tècnics de futbol sala.

Del l’11 de gener al 5 d’abril de 2019 es durà a terme un curs de Monitor de Futbol Sala a Sabadell, els divendres, de 18.00 a 22.00 hores, a la seu de la delegació del Vallès Occidental, a Sabadell.

El segon curs de Monitor de Futbol Sala convocat s’iniciarà l’1 de febrer i finalitzarà el 26 d’abril de 2019, impartint-se les classes els divendres, de 19.30 a 22.30 hores, en el Pavelló Municipal Joaquim Rodríguez Eliver, de Parets del Vallès.

A més, del 8 de febrer al 10 de maig de 2019 s’organitza un curs de Monitor de Futbol Sala, a Barcelona. Un curs que s’impartirà a les aules de formació de la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, els divendres per la tarda, de 18.00 a 22.00 a hores.

A continuació es poden consultar les agendes d’aquests tres nous cursos programats, on es detallen els horaris, les assignatures i l’adreça de la seu:

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA
FCF - BARCELONA
PARETS DEL VALLÈS
SABADELL

A més, es pot consultar tota la informació relacionada amb els cursos de Monitor de Futbol Sala clicant aquí.

Tots aquells alumnes que estiguin matriculats en el curs de Monitor de Futbol Sala, sense seu, ja que han demanat una habilitació, per tal de poder modificar la seva matrícula a una de les seus obertes, han de sol·licitar el canvi enviant un correu electrònic a escolafutsal@fcf.cat

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala i el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.