Oberta la convocatòria de places per a esportistes d’alt nivell
Notícies Generals | 08/10/2018
El Consell Català de l’Esport obre el termini per presentar les propostes per optar a assolir la condició d’esportista d’Alt Nivell.
Oberta la convocatòria de places per a esportistes d’alt nivell

Els esportistes que obtinguin aquesta condició podran gaudir dels avantatges que els hi puguin correspondre com a esportistes que competeixen a l’elit, sempre que compleixin una sèrie de requisits.

Seguint les directrius marcades pel Consell Català de l’Esport, la tramitació per assolir la condició d’esportista d’Alt Nivell, del període d’ampliació del mes d’octubre, així com la dels pròxims períodes, es durà a terme de la següent manera:

  1. L’esportista demana a la Federació corresponent l’Excel de Proposta federativa d’alt nivell català, o bé se’l pot descarregar de ‘Tràmits Gencat’ (PAS 1; “per internet”).
  2. L’esportista emplena el primer full d’Excel que apareix sota el títol de ‘Sol·licitud d’esportista’.
  3. Un cop emplenat, l’esportista el retorna a la Federació a través dels mitjans que ambdós considerin adient, sempre conservant el format Excel, ja que el formulari d’aportació només permetrà adjuntar un arxiu d’aquest tipus.
  4. La Federació emplenarà l’annex de puntuació corresponent per a cada esportista.
  5. Des de ‘Tràmits Gencat’ (PAS 1; “per internet”), la Federació descarrega el Formulari d’aportació de sol·licitud de condició d’esportista d’alt nivell, emplena les dades requerides i adjunta la Proposta federativa d’alt nivell català, sempre en format Excel o LlibreOffice Calc. (No s’ha d’eliminar cap full de l’Excel ni afegir-ne de nous). La Federació es descarregarà tants formularis com sol·licituds en tingui.
  6. La Federació envia el formulari d’aportació un cop estigui signat. S’enviaran tants formularis com sol·licituds en tingui.

El període de sol·licituds s’obrirà l’1 d’octubre i finalitzarà el dijous 25 d’octubre per tal de poder presentar-les al Consell Català de l'Esport en temps i forma.

Les qualificacions d’Alt Nivell estan diferenciades en quatre grups:

  • Elit:

A-1: tots els esportistes amb 135 punts o més. Puntuació mínima per aquells que tenen més de 25 anys.

A-2: només els esportistes de 23, 24 i 25 anys amb mínim 95 punts i màxim 134.

  • Promeses:

B-1: esportistes de 22 anys o menys entre 75 i 134 punts.

B-2: només els esportistes de 18 i 19 anys amb mínim 60 i màxim 74 punts.

  • Joves Promeses (C): esportistes de 17 anys o menys entre 33 i 74 punts.
  • Paralímpics (PA): esportistes amb mínim una medalla en Jocs Paralímpics, Campionats del Món o d’Europa.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.