Oberta la sol·licitud per demanar beques d’estudi a l’Institut Blume
Notícies Generals | 14/05/2019
La Federació Catalana de Futbol tramitarà les beques que ofereix l’Institut Joaquim Blume per a tots els futbolistes d’alt rendiment que hi estiguin interessats.
Oberta la sol·licitud per demanar beques d’estudi a l’Institut Blume

Un cop finalitzat el procés de concessió de beques esportives que ofereix la Generalitat de Catalunya, les possibles places vacants que puguin haver a l’Institut Joaquim Blume i/o a l’Institut del CAR de Sant Cugat (centres d’especial atenció a l’esportista) s’oferiran als esportistes que ho sol·licitin utilitzant el formulari “Sol·licitud d’admissió a centre d’estudis”.

 

Els esportistes que durant el curs 2018-2019 ja estan en un d’aquests centres no caldrà que presentin la sol·licitud, ja que el Consell Català de l’Esport es posarà en contacte amb ells.

 

Les sol·licituds es podran presentar a partir del 2 de maig i fins al 7 de juny. La documentació que han d’omplir els interessats és la següent:

  1. Formulari “Sol·licitud d’admissió a centre d’estudis”.
  2. Un escrit del club o de la Federació on s’acrediti que l’esportista realitza un mínim de 12 hores d’esport a la setmana, especificant els horaris.

Aquests documents s’han de signar electrònicament i enviar-los per correu electrònic a l’adreça cceact.presidencia@gencat.cat.

 

L’ordre de prioritats d’acceptació serà: 

1.     En primer lloc, s’atendran les sol·licituds que arriben via Federació.

2.     En segon lloc, les sol·licituds que arriben de clubs.

3.     I, en tercer lloc, s’atendran les propostes presentades pels esportistes interessats.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.