Obertes les inscripcions pels campionats de Catalunya de futbol platja
Notícies Generals | 18/05/2017
El Comitè de Futbol Platja engega la temporada obrint les inscripcions per als Campionats de Catalunya de Futbol Platja de les categories Sènior masculina i femenina, Juvenil i Cadet masculina.
Obertes les inscripcions pels campionats de Catalunya de futbol platja

Amb motiu de l’inici d’una nova temporada de futbol platja, el Comitè de Futbol Platja de la Federació Catalana de Futbol obre les inscripcions a tots els clubs de l’FCF perquè els equips interessats puguin fer la seva inscripció a les següents categories: Sènior masculina i femenina, Juvenil masculina i Cadet masculina.

Tots aquells clubs que estiguin interessats a competir en aquests campionats ja poden realitzar la seva inscripció a través de la intranet federativa, a l’apartat ‘Clubs i equips / Gestió / Inscripció online equips’.

Un cop dins, cal marcar l’opció ‘Inscriure un nou equip’, punt en el qual el club ja podrà escollir la categoria de joc i especificar les seves dades. En cas de ser un club que va participar la passada temporada, pot renovar la inscripció en el mateix apartat abans ressenyat.

Una vegada realitzada la inscripció, serà l'FCF l’encarregada de validar-la. Quan la validi, el club ja podrà donar d’alta les llicències federatives a través de l’aplicatiu d’intranet a l’apartat ‘Llicències / Gestió online / Gestió de llicències club’.

En cas de tenir qualsevol dubte o problema a l’hora de gestionar la inscripció, el club pot posar-se en contacte amb el Departament de Futbol Platja de l'FCF a través del telèfon 93 265 24 77 (ext.239) o del correu electrònic fplatja@fcf.cat.

A continuació, es detallen les dates disponibles per la disputa dels Campionats de Catalunya de Futbol Platja, les quals s’assignaran segons els equips inscrits a cada categoria: 17-18 de juny, 1-2 juliol, 8-9 juliol, 29-30 juliol i 12 d'agost.

Inscripcions: El període d’inscripció finalitzarà el proper divendres 9 de juny de 2017.

Quota Portal del Federat: La quota del Portal del Federat és de 26€ pels jugadors/es que no disposin de llicència federativa la temporada 2016-2017. Aquest pagament l’ha de realitzar cada jugador/a mitjançant el seu Portal del Federat. Per tant, queden exempts d’aquest pagament tots aquells jugadors/es que la temporada 2016-2017 ja disposin de la seva Mutualitat en vigor.

Requisit d’accés: Els jugadors/es federats necessiten autorització del seu club de procedència, en el cas que participin en la competició amb un altre equip. Aquesta documentació la requerirà directament el sistema a l’hora de tramitar la llicència a través del gestor de llicències.

El Pla de Competició es determinarà en el moment en què es tanquin les inscripcions i es conegui el número total d'equips participants en els Campionats de Catalunya de futbol platja 2017 en les diferents categories.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.