Obertes les inscripcions per als equips de Futbol Sala 2018-2019
FS Notícies | 15/06/2018
El període d’inscripcions per als equips de Futbol Sala de cara a la propera temporada 2018-2019 ja està obert i, la seva data de termini, ve determinada per la categoria.
Obertes les inscripcions per als equips de Futbol Sala 2018-2019

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol tanca temporada i comença a treballar en la propera temporada 2018-2019, obrint les inscripcions per als equips de Futbol Sala.

Aquest període d’inscripció queda obert a partir del 15 de juny de 2018. Per procedir a la inscripció d’equips cal accedir a l’apartat “clubs i equips” > “gestió” > “inscripció online d’equips”>, de la intranet federativa.

Si l’equip ja ha participat en competició aquesta temporada o en les darreres, cal clicar l’opció “renovació”, que apareix a la columna “accions”, al costat de cada equip.

Únicament si l’equip no ha participat en la competició cal escollir l’opció “inscriure un equip nou”. Caldrà indicar, també, el nom del/la president/a o de la persona que legalment el/la substitueix.

A través dels següents enllaços es poden consultar, per categories, a on s’han de realitzar les inscripcions dels equips, segons la classificació de la temporada 2017-2018, tal i com estipula el Pla de Competició:

SÈNIOR MASCULÍ

JUVENIL MASCULÍ

CADET MASCULÍ

INFANTIL

ALEVÍ

BENJAMÍ

PREBENJAMÍ

PROMESES

SÈNIOR FEMENÍ

JUVENIL FEMENÍ

CADET FEMENÍ (*)

INFANTIL FEMENÍ (*)

ALEVÍ FEMENÍ (*)

(*) Categoria de nova creació. Recordem que, tal i com es va proposar i aprovar a la darrera Convenció de Clubs de Futbol Sala, celebrada el passat 19 de maig de 2018, s’han separat les categories de base femení amb la creació de les categories Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil femení. Un canvi que entra en vigor a partir de la temporada 2018-2019. Per tant, totes les inscripcions en categoria Cadet, Infantil i Aleví Femení seran de nova inscripció.

A partit d’aquest divendres 15 de juny de 2018 queda obert el període d’inscripció dels equips de futbol sala per la temporada 2018-2019. A continuació es detallen els terminis per formalitzar les inscripcions, per categories:

FINS EL 18 DE JUNY DE 2018
RFEF 1a, 2a, 2a "B" i 3a DIVISIÓ NACIONAL
JUVENIL DIVISIÓ D'HONOR NACIONAL
1a i 2a DIVISIÓ NACIONAL FEMENÍ
FINS EL 3 DE JULIOL DE 2018
SÈNIOR MASCULÍ DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
1a i 2a DIVISIÓ CATALANA
SÈNIOR FEMENÍ DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
1a DIVISIÓ CATALANA
BASE DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ JUVENIL
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ CADET
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ INFANTIL
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ ALEVÍ
DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL FEMENÍ
FINS EL 17 DE JULIOL DE 2018
SÈNIOR MASCULÍ 3a DIVISIÓ CATALANA
SÈNIOR FEMENÍ 2a DIVISIÓ CATALANA
BASE
 
3a DIVISIÓ JUVENIL
3a DIVISIÓ CADET
3a DIVISIÓ INFANTIL
3a DIVISIÓ ALEVÍ
LLIGA BENJAMÍ
LLIGA PREBENJAMÍ
LLIGA PROMESES
1a DIVISIÓ JUVENIL FEMENI
LLIGA CADET FEMENÍ
LLIGA INFANTIL FEMENÍ
LLIGA ALEVÍ FEMENÍ
FINS EL 31 D'AGOST DE 2018
SÈNIOR MASCULÍ NOVA INSCRIPCIÓ
SÈNIOR FEMENÍ NOVA INSCRIPCIÓ
BASE NOVA INSCRIPCIÓ

En cas de no voler inscriure a algun dels equips, cal notificar-ho el més aviat possible a través d’un missatge per la intranet federativa, al departament del Comitè de Competició de Futbol Sala, per tal de poder agilitzar el procés de creació dels calendaris.

La NO renovació d’un equip dins del termini establert comportarà la retirada dels drets federatius d’aquell equip havent de realitzar una nova inscripció com si fos una alta nova d’equip i, conseqüentment, suposaria la pèrdua de categoria.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.