Obertes les inscripcions per als equips de Futbol Sala 2019-2020
FS Notícies | 29/05/2019
El període d’inscripcions per als equips de Futbol Sala de cara a la propera temporada 2019-2020 ja està obert i, la seva data de termini ve determinada per la categoria i divisió.
Obertes les inscripcions per als equips de Futbol Sala 2019-2020

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol comença a treballar en la propera temporada 2019-2020, obrint les inscripcions per als equips de Futbol Sala.

Aquest període d’inscripció queda obert a partir del 29 de maig de 2019. Per procedir a la inscripció d’equips cal accedir a l’apartat “clubs i equips” > “gestió” > “inscripció online d’equips”>, de la intranet federativa.

Si l’equip ja ha participat en competició aquesta temporada o en les darreres, cal clicar l’opció “renovació”, que apareix a la columna “accions”, al costat de cada equip.

Únicament si l’equip no ha participat en la competició cal escollir l’opció “inscriure un equip nou”. Caldrà indiciar també el nom del/la president/a o de la persona que legalment el/la substitueix.

Recordem que, tal i com es va proposar i aprovar a la darrera Convenció de Clubs de Futbol Sala, celebrada el passat 18 de maig de 2019, s’han creat les categories de MiniPrebenjamí i MiniBenjamí. Un canvi que entra en vigor a partir de la temporada 2019-2020. Per tant, totes les inscripcions en categoria MiniPrebenjami i MiniBenjamí seran de nova inscripció.

A partit d’aquest dimecres 29 de maig de 2019 queda obert el període d’inscripció dels equips de futbol sala per la temporada 2019-2020. A continuació es detallen els terminis per formalitzar les inscripcions, per categories:

FINS EL 20 DE JUNY DE 2019
RFEF 1a, 2a, 2a 'B' i 3a DIVISIÓ NACIONAL
JUVENIL DIVISIÓ D'HONOR NACIONAL
1a i 2a DIVISIÓ NACIONAL FEMENÍ
FINS EL 27 DE JUNY DE 2019
SÈNIOR MASCULÍ DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
1a i 2a DIVISIÓ CATALANA
SÈNIOR FEMENÍ DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
1a DIVISIÓ CATALANA
BASE DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ JUVENIL
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ CADET
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ INFANTIL
DIVISIÓ D'HONOR, 12a i 2a DIVISIÓ ALEVÍ
DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL FEMENÍ
FINS EL 18 DE JULIOL DE 2019
SÈNIOR MASCULÍ 3a DIVISIÓ CATALANA
SÈNIOR FEMENÍ 2a DIVISIÓ CATALANA
BASE 3a DIVISIÓ JUVENIL
3a DIVISIÓ CADET
3a DIVISIÓ INFANTIL
3a DIVISIÓ ALEVÍ
LLIGA BENJAMÍ
LLIGA PREBENJAMÍ
LLIGA PROMESES
1a DIVISIÓ JUVENIL FEMENÍ
LLIGA CADET FEMENÍ
LLIGA INFANTIL FEMENÍ
LLIGA ALEVÍ FEMENÍ
FINS EL 5 DE SETEMBRE DE 2019
SÈNIOR MASCULÍ NOVA INSCRIPCIÓ
SÈNIOR FEMENÍ NOVA INSCRIPCIÓ
BASE NOVA INSCRIPCIÓ

En cas de no voler inscriure a algun dels equips, cal notificar-ho el més aviat possible a través d’un missatge per la intranet federativa, al departament del Comitè de Competició de Futbol Sala, per tal de poder agilitzar el procés de creació dels calendaris.

La NO renovació d’un equip dins del termini establert comportarà la retirada dels drets federatius d’aquell equip havent de realitzar una nova inscripció com si fos una alta nova d’equip i, conseqüentment, suposaria la pèrdua de categoria.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.