Obertura de nous Cursos d’Àrbitres de Futbol Sala arreu de Catalunya
FS Notícies | 09/02/2018
De cara a l’estiu, el CTAFS organitza nous Cursos d’Àrbitres de Futbol Sala a diferents seus, arreu de Catalunya, per tal d’arribar als futurs col·legiats que volen engegar la seva carrera com a àrbitre.
Obertura de nous Cursos d’Àrbitres de Futbol Sala arreu de Catalunya

Després que el passat mes de desembre el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol obrís un Curs d’Àrbitres de Futbol Sala a la delegació de Girona, per tal de cobrir la demanda de la zona, de cara a l’estiu, tal com es fa anualment, s’obriran nous cursos a diferents seus distribuïdes per tot el territori català.

El Curs d’Àrbitres de Futbol Sala és la formació inicial que han de realitzar i superar totes aquelles persones interessades en incorporar-se com a nous àrbitres, la propera temporada 2018-2019.

Aquest curs tindrà un format d’intensiu, realitzant-se el proper mes de juliol, concretament, del 2 al 26 de juliol de 2018, en horari de dilluns a dijous, de 19.00 a 22.00 hores, i s’obriran 7 seus diferents:

SEUS PEL CURS D'ÀRBITRES DE FUTBOL SALA
BARCELONA (2 torns)
MANRESA
GIRONA
MATARÓ
GRANOLLERS/SABADELL
LLEIDA
TARRAGONA

Tots els cursos tindran lloc a les delegacions territorials pertinents: Barcelona (C/ Sicília, 93-97. Entresòl. 08013 Barcelona), Manresa (C/ Fra Jacint Coma i Galí Octagonal, 13 Escala 5. Local 47 Font dels Capellans 08240 Manresa), Girona (C/Can Pau Birol , 16 1er Pol. Mas Xirgu II 17005 Girona), Mataró (C/ Alcalde Josep Abril, 9 1er 1a, 08302 Mataró), Granollers (C/ Avda Europa , 21 08401 Granollers), Sabadell (C/ Apulia, s/n (Edifici Olímpia) 08206 Sabadell), Lleida (C/ Ramón Castejón, 2 25007 Lleida) i Tarragona (C/ Soler, 24 Entresòl A 43001 Tarragona).

Aquests cursos queden supeditats a les places demandades una vegada tancat el període de matriculació.

En els propers dies es publicaran els calendaris previstos pels cursos convocats, per delegacions, amb els horaris detallats.

Les inscripcions es podran realitzar online, omplint un formulari d’inscripció, i s’obriran a partir del proper dijous 1 de març.

Una vegada realitzada la inscripció online, per tal de poder dur a terme la formació del Curs d’Àrbitres de Futbol Sala caldrà realitzar el pagament corresponent a la inscripció.

PREUS CURS D'ÀRBITRES DE FUTBOL SALA
INSCRIPCIÓ MASCULINA 60€
INSCRIPCIÓ FEMENINA (*) 30€

(*) Continuant amb la campanya #Orgullosa, impulsada des de l’FCF, la qual aposta pel futbol sala femení, les noies que vulguin realitzar aquest curs rebran una subvenció del 50%.

A continuació es detallen els requisits mínims d’accés exigits:

  • Ser nacional d’algun dels estats membres de la Comunitat Europea o, en el seu defecte, estar en possessió del permís de residència.
  • Tenir veïnatge administratiu a Catalunya.
  • Ser major d’edat i no haver complert 30 anys el dia 1 de juliol. També podran integrar-se en l’organització arbitral els que tinguin entre 14 i 18 anys. En aquest darrer cas hauran d’aportar una autorització del pare o tutor.
  • Estar en ple ús dels drets civils.
  • No estar inhabilitat ni haver estat sancionat més d’una vegada per falta greu o una vegada per falta molt greu, pels òrgans competents de la jurisdicció esportiva, ni haver estat expulsat de cap organització d’aquesta mena.
  • No haver suspès en dues ocasions aquest curs, la qual cosa l’inhabilitaria per accedir novament al mateix. Només ho podrà tornar a fer si han passat un mínim de dues temporades.
  • Pagament de l’import de la matrícula que dóna accés al curs de formació i, posteriorment, a realitzar les proves físiques d’accés.
  • Disposar d’un dispositiu amb connexió a internet per a l’elaboració de les actes (tablet, smartphone o portàtil).

Amb la convocatòria d’aquests nous Cursos d’Àrbitres de Futbol Sala es dóna el tret de sortida a la formació dels futurs àrbitres que, de ser aptes, començaran a arbitrar la propera temporada 2018-2019.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.