Oferta formativa a Barcelona amb nous cursos de Monitor i de Coordinador de Futbol Sala
FS Notícies | 08/11/2018
L’Escola i el Comitè d’Entrenadors de Futbol Sala obren convocatòria de tres nous cursos a la ciutat de Barcelona. Es tracta de dos cursos de Monitor de Futbol Sala i d’un curs de Coordinador de Futbol Sala.
Oferta formativa a Barcelona amb nous cursos de Monitor i de Coordinador de Futbol Sala

Continua l’oferta formativa per a totes aquelles persones interessades en formar-se. Per això, l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala i el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol organitzen dos nous cursos de Monitor de Futbol Sala i un nou curs de Coordinador de Futbol Sala a la ciutat de Barcelona, on el focus de la demanda formativa és més elevat.

Uns cursos que s’inicien el proper mes de desembre i que es centralitzen a la ciutat de Barcelona.

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA

El curs de Monitor de Futbol Sala proporciona la informació bàsica d’iniciació de la formació de tècnics de futbol sala.

Del 27 de desembre al 4 de gener de 2019 es durà a terme un curs de Monitor de Futbol Sala en format d’intensiu, és a dir, impartint-se les classes pel matí, de 10.00 a 14.00 hores i per la tarda, de 15.00 a 19.00 hores, aprofitant les dates nadalenques. Aquest curs es durà a terme l’IES Montserrat, de Barcelona.

El segon curs de Monitor de Futbol Sala convocat s’iniciarà el proper 8 de febrer i finalitzarà el 10 de maig de 2019. Un curs que s’impartirà a les aules de formació de la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, els divendres per la tarda, de 18.00 a 22.00 a hores.

A continuació es poden consultar les agendes d’aquests dos nous cursos programats, on es detallen els horaris, les assignatures i l’adreça de la seu:

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA
IES MONTSERRAT - BARCELONA
FCF - BARCELONA

A més, es pot consultar tota la informació relacionada amb els cursos de Monitor de Futbol Sala clicant aquí.

Tots aquells alumnes que estiguin matriculats en el curs de Monitor de Futbol Sala, sense seu, ja que han demanat una habilitació, per tal de poder modificar la seva matrícula a una de les seus obertes, han de sol·licitar el canvi enviant un correu electrònic a escolafutsal@fcf.cat

CURS DE COORDINADOR DE FUTBOL SALA

El curs de Coordinador de Futbol Sala té l’objectiu de que l’alumne conegui les funcions que ha desenvolupar la figura del coordinador de futbol sala, en un club, per tal de facilitar-li la tasca.

Recordem que segons la disposició transitòria número 2 inclosa als Estatuts de l’FCF, serà obligatòria la figura del coordinador a tots els clubs amb més de 5 equips la temporada 2018-2019:

 “Pel que fa referència a l’obligació de disposar de coordinador titulat i amb credencial federativa, que disposa la lletra l) de l’apartat de l’article 11è dels presents Estatuts, s’estableix el següent període transitori per a la seva plena aplicació: a) Temporada 2015/2016: Tindran l’obligació de disposar de coordinador els clubs que inscriguin en competició més de quinze equips. b) Temporada 2016/2017: Tindran l’obligació de disposar de coordinador els clubs que inscriguin en competició més de deu equips. 48 c) Temporada 2018/2019: Tindran l’obligació de disposar de coordinador els clubs que inscriguin en competició més de cinc equips”.

El curs de Coordinador de Futbol Sala convocat tindrà lloc de l’11 de gener a l’1 de febrer de 2019, a les aules de formació de la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona. Les classes s’impartiran els divendres a la tarda.

A continuació es pot consultar l’agenda del nou curs programa, on es detallen els horaris, les assignatures i l’adreça de la seu:

CURS DE COORDINADOR DE FUTBOL SALA
FCF - BARCELONA

A més, es pot consultar tota la informació relacionada amb els cursos de Coordinador de Futbol Sala clicant aquí.

Per poder realitzar la inscripció al curs de Coordinador de Futbol Sala, els alumnes de l’Escola d’Entrenadors, han d’accedir a la seva Intranet d’alumne i, a través de ‘Fitxa de l’alumne’, han d’accedir a ‘Sol·licitar nou curs’  > ‘Curs a demanar’ > ‘Coordinador Futbol Sala 2018/2019’. A través d’aquests passos quedarà activada la seva inscripció al curs de referència.

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala i el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant aquí

Per qualsevol dubte o consulta es pot contactar directament amb l'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala enviant un correu electrònic a escolafutsal@fcf.cat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.