Partit exigent amb victòria de Catalunya sub 19 de futbol sala davant el Natació Sabadell
FS Notícies | 02/12/2019
La Selecció Catalana sub 19 de futbol sala ha guanyat per 4 a 2 davant el Natació Sabadell, de 2a B, en un partit on Catalunya sub 19 ha treballat de valent per acabar guanyant el segon amistós de la temporada.
4 - 2
NATACIO SABADELL
Arnau Graell, Adrià Toledano, Gilles Vidal, Oriol Gómez, Marco Rodríguez, Xavier Jaen, Francisco Jose Novo, Victor Cecilia, Alex Garcia, Alex Royo, Daniel Fernández i Carles Saladie.
Pau Recasens, Ferran Ruiz, Arnau Vallverdú, Marc Enric, Dani Castro, Joan Puigdomenech, Arnau Ametlla, Oriol Arderiu, Eric Parés, Alex López, Aleix Besalduch i Arnau Manzano.
1-0 Marco Rodríguez (9'); 2-2 Marco Rodríguez (29'); 3-2 Arnau Graell (32'); 4-2 Oriol Gómez (39').

1-1 Ferran Ruiz (17'); 1-2 Arnau Ametlla (25').
Adrià Gelonch i Adrià Acero

Prova de nivell superada per a Catalunya sub 19 de futbol sala. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha realitzat un gran enfrontament davant el Natació Sabadell, Sènior de la 2a Divisió B, demostrant un nivell molt alt per guanyar el partit 4 a 2 ja amb la llista definitiva de 12 jugadors.

Amb aquest enfrontament, el combinat de Jorge Vargas supera ja l’equador de la preparació per a les fases prèvies dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que disputaran del 16 al 19 de gener de 2020 a Castella - La Manxa.

Empat a tot a la primera part. Catalunya sub 19 ha estat molt intensa en els primers minuts de partit, molt concentrats en defensa, amb una bona sortida de pilota i Víctor Cecília ha tingut la primera clara ocasió del partit. El Natació Sabadell, quart classificat de 2a B, ha creat perill jugant amb el seu pivot Eric Panés, però els quadribarrats l’han sabut defensar. I a l’equador del primer temps, el gol. Marco Rodríguez ha obert la llauna del marcador després d’aprofitar un rebot del porter visitant. Poc després, Francisco Jose Novo ha tingut el 2-0 a les seves cames però ha perdonat, i el Sabadell s’ha crescut. Primer han avisat amb dues pilotes al pal i a tres minuts pel descans, Ferran Ruiz ha empatat de contraatac, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Remuntada i victòria final. La Selecció Catalana sub 19 de futbol sala ha sortit de vestidors amb una marxa més que el rival, amb un joc molt vertical i creant perill amb la parella atacant Víctor Cecília – Xavier Jáen. Els dos han tingut el gol a les seves botes, i ben acompanyats per Alex Garcia i Dani Fernández, els quadribarrats han estat superiors. La fortuna no ha estat pel seu costat, i enmig d’un rebot, Arnau Ametlla ha remuntat el matx i ha col·locat l’1 a 2 al lluminós. El combinat català s’ha posat la vestimenta de treball per intentar remuntar, i ho ha aconseguit. L'empat ha arribat gràcies a Marco Rodríguez, qui ha aprofitat una gran assistència de Carles Saladie. I sense temps de reacció i amb l’embranzida del gol, Arnau Graell ha tornat a col·locar per davant a la Catalana. Amb el 3-2 al marcador i a 8 minuts pel final, el Natació Sabadell ho ha provat amb el porter-jugador. Catalunya s’ha sabut defensar i a l’últim minut, i sense porter, Oriol Gómez ha establert el definitiu 4 a 2.

La Selecció Catalana sub 19 de futbol sala tornarà a la feina el dilluns 9 de desembre de 2019 amb la setena sessió d’entrenament de la temporada.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí.