Període d'inscripcions obert pel Curs intensiu d’àrbitres de Futbol Sala a Manresa
FS Notícies | 16/10/2019
Per tercer any consecutiu, el CTAFS convoca un curs d’Àrbitres de Futbol Sala en format intensiu de Nadal, que es durà a terme a la ciutat de Manresa. Les inscripcions ja estan obertes per a totes aquelles persones interessades en introduir-se i formar-se dins d'aquest col·lectiu.
Període d'inscripcions obert pel Curs intensiu d’àrbitres de Futbol Sala a Manresa

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol obra un nou Curs d’Àrbitres de Futbol Sala a Manresa, amb l’objectiu de cobrir la demanda actual de col·legiats a la delegació de Catalunya Central i consolidar l’arbitratge en aquest territori en què el futbol sala s’està expandint.

D’aquesta manera, totes aquelles persones interessades en el món arbitral, tenen l’opció d’introduir-se en aquest col·lectiu i formar-se, realitzant aquest curs que es durà a terme en format intensiu, durant les dates nadalenques, per afavorir la disponibilitat dels estudiants. Un curs destinat tant als aspirants de Catalunya Central, com de la resta de delegacions territorials de Catalunya.

El Curs d’Arbitratge de Futbol Sala tindrà un format d’intensiu de Nadal, impartint-se el 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2019, a la delegació de Catalunya Central (Bages-Berguedà-Cerdanya) amb els següents horaris:

DATA HORARI
Divendres, 27 de desembre de 2019 De 10.00 a 13.30 hores i de 15.00 a 17.30 hores
Dissabte, 28 de desembre de 2019 De 10.00 a 13.30 hores i de 15.00 a 17.30 hores
Diumenge, 29 de desembre de 2019 De 09.00 a 15.00 hores
Dilluns, 30 de desembre de 2019 De 09.00 a 15.00 hores

Aquest curs, supeditat a les places demandades, servirà per incorporar a nous àrbitres durant la present temporada 2019-2020.

LA INSCRIPCIÓ ONLINE

La inscripció al Curs d’Arbitratge de Futbol Sala només es pot realitzar a través del sistema informàtic, fins que s’exhaureixen les places, omplint el següent formulari d’inscripció, al qual es pot accedir fent clic aquí.

Una vegada enviada la inscripció, el CTAFS enviarà un correu electrònic de confirmació a l’interessat i el convocarà per realitzar una entrevista personal.

Tots aquells candidats que hagin superat aquesta primera fase, se’ls hi comunicarà a través d’un correu electrònic i, posteriorment, hauran de realitzar el pagament de 60 €, corresponent a la matrícula del curs.

Amb la quota del curs pagada, els alumnes ja podran realitzar el curs, el qual han d’aprovar i, a continuació, han de superar les proves físiques arbitrals.

Una vegada aprovat el curs i superades les proves físiques, l’aspirant entrarà a formar part del CTAFS.

Continuant amb l’aposta i la promoció al futbol sala femení, les noies que es vulguin inscriure al curs rebran una subvenció del 50% de l’import de la matrícula.

ELS REQUISITS D’ACCÉS

A continuació es detallen els requisits d’accés mínims exigits per poder realitzar el curs:

  • Ser nacional d’algun dels estats membres de la Comunitat Europea o, en el seu efecte, estar en possessió del permís de residència.
  • Tenir veïnatge administratiu a Catalunya.
  • Ser major d’edat i no haver complert els 30 anys el dia 1 de juliol. També podran integrar-se en l’organització arbitral els que tinguin entre 16 i 18 anys. En aquest darrer cas hauran d’aportar una autorització del pare o tutor.
  • Estar en ple ús dels drets civils.
  • No estar inhabilitat ni haver estat sancionat més d’una vegada per falta greu o una vegada per falta molt greu, pels òrgans competents de la jurisdicció esportiva, ni haver estat expulsat de cap organització d’aquesta mena.
  • No haver suspès en dues ocasions aquest curset, la qual cosa l’inhabilitaria per accedir novament al mateix. Només ho podrà tornar a fer si han passat un mínim de dues temporades.
  • Pagament del primer import de la matrícula que dóna accés al curs de formació. Una vegada superat, realitzar el pagament del segon import per realitzar les proves físiques.
  • Disposar d’un dispositiu amb connexió a intranet per a l’elaboració de les actes (tauleta, smartphone o portàtil).

Així doncs, ja estan obertes les inscripcions per matricular-se al Curs d’Àrbitres de Futbol Sala de Manresa i, d’aquesta manera, poder iniciar la formació com a col·legiat de futbol sala.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.