Plàcid homenatge a Honved
Notícies Generals | 30/04/2016
La Selecció Catalana de Veterans ha jugat un partit amistós davant l’Agrupació d’exjugadors del CE Sabadell per retre un homenatge al fisioterapeuta Josep Orriols ‘Honved’. El vicepresident de la FCF Joan Soteras ha estat present a la Nova Creu Alta.

CATALUNYA, 1: Joan Capdevila, Roger Garcia, Francesc Xavier Sánchez Jara, Jordi Ferrón, Àngel Morales, Toni Velamazán, Carles Domingo Pladevall ‘Mingo’, Albert Luque, Jordi Lardín, Ruben Navarro, Dani Marin, David Garcia, Albert Tomás, Alfonso Gómez, Sergi Raset, Juan Manuel González, Xavi Molist, Albert Martínez, Jordi Martínez, Àlex Delmàs,  Albert Puigdollers i Miguel Ángel Álvarez Tenorio.

CE SABADELL, 2: Roman Albarrán, Joaquim Saura, Manel Navarro, J.M González, Carlos Silvestre, Piti Pedro Belmonte, Roberto Elvira, Jaume Garcia, Manel Martínez, Carlos Arrabal, Miguel Ángel Martínez, Rafa Marañón, Sergio Garcia, Santi Rodríguez, Andrés Gutiérrez, Manuel Doval, Manuel Alarcón, Edjogo, Vaquero, Juan Carlos, Juan Nieto, Ondoño, Cutillas, Chico, Márquez, Paquito, Josep Samper, Buixan, Micky i Roca.

Gols: Manel Martínez (1-0, 21’); Edjogo (2-0, 61’); Mingo (2-1, 67’)

La Selecció Catalana de veterans i l’Associació d’exjugadors del CE Sabadell han volgut agrair la feina que ha fet durant molts anys el fisioterapeuta Josep ‘Honved’ Orriols amb un partit entre ambdós conjunts. D’aquesta manera, a la Nova Creu Alta, a Sabadell, s’ha disputat un partit amistós ple de retrobaments, alegries i somriures. El vicepresident de la FCF Joan Soteras no s'ha volgut perdre aquest esdeveniment i ha presenciat el partit des de la llotja de l'estadi.

La Catalana ha començat dominant el partit i tenint la possessió de la pilota. Els primers vint minuts han atacat constantment la porteria arlequinada. Els davanters han buscat l’esquena de la defensa rival una i una altra vegada gràcies a les bones passades que els hi arribaven del mig del camp. Tot i aquest domini de la Catalana, el Sabadell ha despertat un minut més tard quan Chico ha posat a prova el porter de la Selecció amb una incursió per la banda dreta i que ha acabat amb un fort xut dins l’àrea petita. D’aquesta acció ha sortit el córner des del que ha arribat el gol del Sabadell. Manel Martínez ha rebut tot sol a l’alçada del punt de penal i ha pogut rematar a plaer (1-0).

A partir del gol, el Sabadell ha volgut tenir més protagonisme i ha tingut alguna altra ocasió clara, com un xut al travesser que ha aconseguit tocar el porter Juan Manuel González. La Selecció Catalana ha tocat amb criteri, creant bones combinacions i arribant amb certa facilitat a la porteria rival.

El segon temps ha estat més pausat i amb una possessió molt igualada. Les ocasions del Sabadell han estat més clares perquè els seus xuts han anat entre els tres pals, mentre que les arribades de la Catalana han marxat fora, amb xuts massa alts. Al minut 61, Juan Carlos ha centrat des de la banda dreta i la pilota ha arribat a Edjogo, que ha rematat de cap per marcar el segon (2-0). Pocs minuts més tard, una bona acció entre Dani Marin i Xavi Molist ha estat a punt de representar el primer gol per la Selecció, però entre la defensa i el travesser s’han encarregat de desviar la trajectòria de la pilota. Aquesta insistència s’ha vist recompensada al minut 67 quan Mingo ha aconseguit batre el porter arlequinat en la sortida d’un córner.

Amb el marcador favorable al CE Sabadell s’ha acabat un partit on el més important no ha estat el resultat, sinó el retrobament entre vells coneguts i, sobretot, homenatjar a Josep ‘Honved’ Orriols.