Plàcida victòria d’una Catalunya superior contra un lluitador Llerona
Seleccions | 19/03/2019
La Selecció Catalana sub 12 femenina obté una merescuda victòria per 0 a 2 gràcies a un doblet de Celia Segura davant d’un combatiu adversari.
LLERONA, C.E.
0 - 2
Xantall Camacho, Alba López, Paola Espinosa, Estel·la Terrades, Judit Ambrosio, Estel·la Vilanova, Lucía Pérez i Paula Martínez.
Rocío Romano, Sílvia Castillo, Jana Rueda, Celia Segura, Martina González, Lorena Cubo, Ainoa Gómez i Laia Abdon. També han jugat: Elisabeth Oropesa, Daniela Martínez, Nerea Carmona, Mar Ballesta, Noa Malagelada, Sol Taboada, Noa Ortega, Tatiana Pérez i Jana Parés.

Celia Segura (0-1, 2’); Celia Segura (0-2, 8’).
Sandra González Jiménez.

La Selecció Catalana sub 12 femenina ha derrotat el Llerona per 0 a 2 en el darrer partit amistós del triangular celebrat al Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell. Quan només s’havien disputat dos minuts, Celia Segura ha inaugurat el marcador amb un xut sec ajustat a la base del pal. Posteriorment, ha estat Nerea Carmona qui ha estat a punt d’anotar el segon gol amb un xut des de la frontal de l’àrea que ha blocat la portera rival. A continuació, novament Segura no ha perdonat en l’un contra un i ha ampliat diferències amb un tir ras.

La segona part ha començat amb el mateix guió que la primera, amb la Catalana portant totalment el pes del xoc i el Lleronan esperant la seva oportunitat al contraatac. Fruit d’una gran jugada col·lectiva, Mar Ballesta ha estavellat un poderós tir al travesser quan semblava que la pilota acabaria al fons de la xarxa. A partir d’aquest moment, el Llerona ha posat una marxa més però no ha trobat el camí del gol davant d’una Selecció que s’ha mostrat inexpugnable. D’aquesta manera, Catalunya torna a exhibir un alt nivell de joc per guanyar a un rival que no ha abaixat els braços en cap moment.