Poc premi per a una Catalunya lluitadora i valenta
FS Notícies | 15/01/2018
La Selecció Catalana sub 17 femenina de futbol sala empata 1 a 1 davant el Castelldefels en un partit que ha dominat durant molts minuts.

Fitxa tècnica

CATALUNYA, 1: Maria Melero, Clara Segado, Laura Torres, Sandra del Olmo i Mireia Gómez. També han jugat: Laia Gómez, Èlida Tortosa, Núria Salvador, Laia Haro, Andrea Gomariz, Noelia Vázquez i Laura García.

FS CASTELLDEFELS, 1: Marina Vilchez, Rocío López, Patricia Sánchez, Leire Aguiar i Marina Rius. També han jugat; Alba Sánchez, Maria Espinosa, Valentina Román, Aida Palacio i Leiza Hernández.

Gols segona part: Leire Aguiar (0-1, 23’), Laia Haro (1-1, 35’).

Targetes grogues: No n’hi ha hagut.

Àrbitre: Jordi Boleda Cantero.

Àrbitre assistent: David Sagrera Navarro.

La Selecció Catalana sub 17 femenina de futbol sala ha empatat 1 a 1 davant el Castelldefels, de Segona Divisió Nacional Femenina, en un partit molt seriós en tots els aspectes. Les catalanes han portat el pes del duel i han gaudit d’un gran nombre d’oportunitats per empotar-se la victòria. Només les excel·lents actuacions de les porteres rivals i la mala sort en els últims metres han impedit el triomf català.

Els primers compassos del partit s’han caracteritzat per un ofensiu Castelldefels. D’aquesta manera, fruit d’un córner, Marina Rius ha xutat al pal després d’una gran passada de Valentina Román. Amb el transcurs dels minuts, les catalanes han anat guanyant confiança i s’han trobat més còmodes al parquet. Així doncs, Clara Segado ha provat fortuna amb un tir llunyà que no ha trobat porteria per ben poc. Les de Clàudia Pons han tornat a acaronar el primer gol de l’encontre amb un xut d’Andrea Vilchez que ha marxat desviat per sobre el travesser.

A continuació, Mireia Gómez no ha arribat per mil·límetres a la passada de la mort d’una clara Segada molt activa durant tot el duel. Amb Catalunya abocada en atac, Mireia Gómez ha tornat a disposar d’una gran ocasió per anotar l’1-0, però el seu tir ha sortit lleugerament desviat. Quan faltaven tres minuts per al descans, el xut de Laura Torres s’ha estavellat al pal quan semblava que creuava la línia de gol i, en la darrera jugada de la primera part, la fusta ha tornat a evitar una diana catalana en un tir de Núria Salvador.

Només començar el segon temps, la portera catalana Laia Gómez ha rebutjat a córner un poderós xut de Marina Rius. Malgrat aquesta arribada, la Selecció ha continuat portant el pes del xoc amb triangulacions ràpides, circulant la pilota amb criteri. Quan millor estava jugant Catalunya, ha arribat el gol del Castelldefels. En un ràpid contraatac, Leire Aguiar ha aprofitat una passada llarga d’Aida Palacio per inaugurar el marcador amb una subtil vaselina.

Lluny de rendir-se, la Catalana ha seguit assetjant la porteria del Castelldefels amb un joc associatiu, buscant desgastar el rival a través de la possessió de la pilota. Per la seva part, el conjunt del Baix Llobregat ha reculat uns metres per defensar-se a prop de la seva pròpia porteria i sortir ràpidament al contraatac. Quan faltaven cinc minuts per al final, Laia Haro ha posat les taules al marcador amb un xut ajustat després de driblar a la seva defensora.