Pomares marca els dos gols de l'empat contra València
Notícies Generals | 08/02/2013
La Selecció Catalana sub 18 femenina ha empatat 2 a 2 contra la selecció valenciana en el partit de segona fase del Campionat d'Espanya. Catalunya suma un punt en la classificació.

Alineacions:

Catalunya: Mireia Nàgel, Carla Moyano, Elba Vergés, Mónica Orteu (Mayra Tarraga, 46'), Judith Fernández (Gemma Sala, 55'), Núria Mendoza, Alba Pomares, Tania Moyano, Yaiza Pérez, Paola Soldevila, Carla Puiggrós (Laura Casanovas, 82').

València: Andrea Cerdà, Lucía Gómez, Ángela Fuster, Victoria Herrera, Beatriz Prades (Ester Martínez, 67'), Paula Guerrero, Sonia Fraile (María Martínez, 82'), Sheila Guijarro, Sara García, Sara Micó i Alba Bonet (Alba Santamaría, 75').

Gols: 1-0 Alba Pomares (6'), 1-1 Beatriz Prades (25'), 1-2 Lucía Gómez (76'), 2-2 Alba Pomares (82')

Conjunt Arbitral:

Àrbitre: Héctor Robas Bondia

Assistents: Arcadi Altemir Vidal i Ismael Bouhayay Hamon

4rt àrbitre: Jonathan Miguel Teruel

Crònica:

Catalunya ha sortit amb molta empenta, dominant el joc i, ja en el minut 6, ha obert el marcador mitjançant Alba Pomares. Pomares ha recuperat una pilota a la línia defensiva de València i s'ha plantat davant la portera i l'ha superat en el 1 contra 1.

En el minut 12, Carla Puiggrós ha rematat amb potència però Andrea Cerdà ha desviat a córner el xut molt intencionat de la catalana. No ha estat fins el minut 21 que València ha arribat amb perill. Sonia Fraile ha rematat a boca de canó però Mireia Nàgel ha refusat molt meritòriament a córner. Un minut més tard, la golejadora Alba Pomares ha pogut ampliar el marcador, però la seva rematada s'ha estavellat al pal. La darrera oportunitat clara del primer temps, ha estat el gol de l'empat valencià, que s'ha produït al minut 25. Beatriz Prades ha xutat des de fora l'àrea marcant un gran gol que la portera catalana no ha pogut evitar. Amb l'1 a 1 al marcador ha arribat el temps de descans a Sant Boi de Llobregat.

A la represa, ambdues seleccions s'han vist afectades pel cansament físic. Tot i així, han lluitat i han perseguit la victòria. Carla Puiggrós ha tingut una ocasió clara al minut 56 amb un xut que ha anat a parar al travesser. Al minut 76, però, València s'ha avançat al marcador amb un gol de Lucía Gómez, que ha enviat la pilota per sobre la portera catalana.

L'empat, però, ha arribat pocs minuts després mitjançant Alba Pomares, que ha marcat el seu segon gol amb un potent xut des de fora l'àrea. Amb l'empat de nou al marcador, la Selecció Catalana ha creat més perill, amb un xut de Tània Moyano que ha anat a parar molt a prop del pal i amb una rematada de cap de Pomares que ha aturat la portera valenciana, a l'últim minut.