Ponència sobre els hàbits saludables pels jugadors alevins de futbol sala
FS Notícies | 21/04/2016
El Dr.Antonio Escribano Zafra ha impartit una xerrada sobre la importància de l’alimentació per aconseguir un bon rendiment esportiu a tots els jugadors de les seleccions autonòmiques participants en el Campionat d’Espanya aleví.
Ponència sobre els hàbits saludables pels jugadors alevins de futbol sala

Aprofitant la celebració del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala, la Real Federación Española de Fútbol  ha organitzat, per aquesta tarda de dijous, una ponència de mans del Dr. Antonio Escribano Zafra, sota el títol ”Hàbits saludables i alimentació sana en el futbol sala”.

El Dr. Escribano és Doctor en Medicina especialista en Endocrinologia i Metge Esportiu; responsable de la Unitat de Nutrició del Metabolisme i Composició Corporal de la Real Federació Espanyola de Futbol; professor de Nutrició i Esport a la Universitat de Navarra i professor de Bioquímica i Fisiologia de l'Exercici per la Universitat de Sevilla.

Més de 300 persones s’han reunit a l’Auditori Palau de Congressos d’Alp, entre jugadors i cossos tècnics de les 15 seleccions autonòmiques participants en el campionat, així com les autoritats que no s’han volgut perdre la ponència: el president de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol i representant de la RFEF, José Miguel Calle; l’alcalde d’Alp, Ramon Moliner; el directiu de la FCF, Quim Sala; el regidor d’esports d’Alp, Miquel Puig; el delegat de la zona de la LCFS, Andreu Falomí; el director de l’AEE Vedruna Puigcerdà, Àngel Maurell i la titular de l’Escola Vedruna Puigcerdà, Anna Camps.

Abans d’iniciar la ponència, el president de la LCFS i representant de la RFEF, José Miguel Calle, juntament amb l’alcalde d’Alp, Ramon Moliner, han fet entrega d’un obsequi a cada una de les seleccions autonòmiques participants.

A continuació, Calle ha donat la benvinguda als assistents i ha donat pas al Dr. Escribano per procedir a iniciar una ponència on ha parlat de la importància de l’alimentació en les persones que practiquen el futbol sala. Una alimentació que ha de seguir unes pautes saludables que seran fonamentals per aconseguir un òptim rendiment pels jugadors que practiquen el futbol sala.

Per acabar, s’ha obert el torn de precs i preguntes on diversos jugadors han plantejat tots els seus dubtes. I, finalment, totes les seleccions autonòmiques s’han fet una fotografia amb el ponent.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.