Positiu balanç dels equips catalans que lluiten per ascendir a la Segona Divisió 'B'
F. Amateur | 25/05/2019
Victòria per la mínima del Prat davant el Ceuta (2-1) en un partit on els pratencs han gaudit de diverses ocasions per ampliar el marcador. El Llagostera també guanya per 2-0 davant el Portugalete i l'Horta empata a 0 amb el Moralo.

En el partit d'anada del play off per ascendir a la Segona Divisió 'B', l'AE Prat ha fet un pas endavant en aconseguir una victòria per 2 gols a 1 davant un Ceuta que ha acabat el duel amb nou jugadors. Els de Pedro Dólera han sortit decidits a buscar la porteria visitant, i no han trigat en trobar-la. Una centrada de Toni des de l’esquerra, l’ha enviada Pedro Bravo al fons de la xarxa amb una rematada de cap. Poc després ha pogut empatar el Ceuta, però el remat ha marxat fregant el travesser. Amb el pas dels minuts els pratencs han seguit buscant l’àrea del Ceuta, i el premi ha arribat en una gran jugada col·lectiva. Pla ha finalitzat amb una passada a la xarxa una jugada de tot l’equip per fer el segon.

A la segona part ha arribat el gol dels visitants amb un xut llunyà de Borja que ha sorprès Andrés i ha col·locat el 2-1 definitiu. El partit de tornada tindrà lloc el diumenge 2 de juny a Ceuta. Al duel ha estat present el directiu de l'FCF Jaume Plaza.

La UE Llagostera s'ha imposat al Portugalete per 2 a 0 en l'anada del play-off d'ascens de dos dels campions de grup de Tercera. El primer gol del partit l'ha fet David Crespo en el minut 29 i el segon ha arribat de les botes d'Aimar Moratalla quan faltava un minut per al descans. En el tram final del partit, el Llagostera s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Pol Gómez, que ha vist la targeta vermella directa per una dura entrada, però ha pogut mantenir un resultat molt bo per a la tornada. El guanyador de l'eliminatòria pujarà directament a la Segona Divisió 'B'.

Twitter UE Llagostera

L’Horta ha empatat a zero contra el Moralo al camp municipal de Navalmoral de la Mata en l'anada de la primera ronda de la fase d'ascens. Els de Nacho Castro han fet un gran partit en la seva estrena en un play off i han anat de més a menys en un partit marcat per l’alta temperatura. El Moralo i l’Horta han gaudit de bones ocasions, però les més clares han estat per a l’equip barceloní. El Moralo, un equip més físic que els hortencs, han generat perill amb pilotes penjades a l’àrea, però els de Nacho Castro s'han defensat amb ordre. A la mitja hora de joc ha arribat l’ocasió més clara de l’Horta amb un penal sobre Adri Lledó. L’encarregat de llançar-lo ha estat Casti, però Diego García li ha endevinat la intenció i l’ha rebutjat. Nahuel també ha tingut el gol a tocar quan ha enviat una rematada a la base del pal. Així doncs, tot es decidirà el dissabte 1 de juny al Municipal Feliu i Codina.