Premià de Dalt acull una nova entrega de l’LCFS en directe
FS Notícies | 14/12/2019
La Televisió de l’FCF ha viscut al Pavelló Municipal de Premià de Dalt el desè capítol de la temporada amb el partit entre el CFS Premià de Dalt i el CFS Arenys de Munt, duel entre el Juvenil femení de la Divisió d’Honor Catalana amb victòria visitant per 0 a 1.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha protagonitzat aquesta tarda el desè capítol de la temporada, continuant amb la iniciativa impulsada la temporada anterior de l’LCFS de la Federació Catalana de Futbol de retransmetre partits de la competició en streaming.

Oxigen pel CFS Arenys de Munt. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal de Premià de Dalt per viure en directe el CFS Premià de DaltCFS Arenys de Munt, duel corresponent a l’onzena jornada del Grup Únic de la Juvenil femení de la Divisió d’Honor Catalana. El partit ha acabat amb victòria visitant per la mínima, que serveix perquè el CFS Arenys de Munt sumi la segona victòria de la temporada i surti del descens, mentre que el CFS Premià de Dalt cau a la penúltima posició amb 6 punts, dos menys que les visitants.

Per aquesta retransmissió de l’LCFS en directe, l’encarregat de posar veu a l’anàlisi tècnic ha estat el responsable i secretari tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions de la Lliga Catalana de Futbol Sala, Jordi Gay.

CFS Premià de Dalt – CFS Arenys de Munt | Juvenil femení Divisió d’Honor Catalana – Jornada 11 (Gr. Únic)

Primera part igualada amb empat a zero. Els dos equips han començat el partit amb més por a perdre que ganes a guanyar, respectant molt el rival i amb poques ocasions de gol. La més clara ha estat una pilota al pal que ha estavellat la local Clàudia Prats, que ha estat la jugadora més incisiva en aquesta primera part. Per altra banda, el CFS Arenys de Munt ha intentat crear perill amb les dualitats ofensives, però sense èxit de cara a gol.

Un gol en pròpia porteria decideix l’encontre. El guió del partit a la segona part ha estat el mateix, fins que al minut 26 ha arribat l’únic gol del partit. Una acció individual d’Emma Martín ha acabat amb un rebuig de la defensa local per marcar en pròpia porteria el 0 a 1. Aquest gol ha animat el partit, amb un joc més vertical i amb contraatacs per part dels dos equips. Carla Dordal ha tingut l’empat a les seves botes i a menys de cinc minuts pel final, el CFS Premià de Dalt ha jugat amb portera-jugadora. L’ocasió més clara però ha estat per les visitants, quan Alba Roig ha errat un llançament de 10 metres per col·locar el 0-2 a l’electrònic. Al final, s’ha mantingut el 0 a 1 i tres punts vitals pel CFS Arenys de Munt que surt del descens i agafa oxigen davant una rival directa.

L’LCFS en directe tornarà el dissabte 21 de desembre amb l’onzena entrega de la temporada i amb un doble part fort, el Sala 5 Martorell – Barça, del Cadet de la Divisió d’Honor; i el Sala 5 Martorell – Hospitalet Bellsport, Sènior de la 2a Divisió B.