Presència federativa en el debut del Girona FC a Primera Divisió
El directiu de l’FCF Jesús Pont ha assistit a Montilivi per presenciar en directe el duel entre el Girona i l’Atlètic de Madrid.

En el primer partit de la seva història a Primera Divisió, el Girona FC ha sumat un punt després d’empatar 2 a 2 davant l’Atlètic de Madrid. Els de Pablo Machín han signat un gran inici amb un doblet d’Stuani en només tres minuts. A la segona part, l’Atlètic ha retallat diferències amb un xut de Correa des de la frontal de l’àrea i Giménez, a cinc minuts per al final, ha aconseguit l’empat.

Al partit hi ha assistit el president i director general del Girona, Delfí Geli; el president de la diputació de Girona, Pere Vila; el delegat d’Esport a Girona, Josep Pujols; i el directiu de l’FCF Jesús Pont; entre d’altres.