Presentada la Jornada de Futbol Femení al Baix Llobregat
Notícies Generals | 20/04/2017
La directiva i delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares, ha presentat la 5a Jornada de Futbol Femení que tindrà lloc el dilluns 1 de maig al Municipal Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat.
Presentada la Jornada de Futbol Femení al Baix Llobregat

La presentació de la Jornada s’ha realitzat a la Sala dels Àustries del Palau Falguera amb la presència de la directiva i delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares; l’alcalde del municipi, Jordi San José; la regidora, Lourdes Borrell; el tècnic d’esports de l’Ajuntament de Sant Feliu, Alberto Cárdenas; la subdelegada del Baix Llobregat, Iolanda Gargallo; el president del Santfeliuenc FC, Alberto Prieto; el president de la Penya Rec. Sant Feliu, Francisco Garcia; el president de l’Atlètic Delta Prat, Francisco Centelles; així com diversos coordinadors de diferents entitats de futbol femení.

“Des de fa cinc anys, el mes de maig és significatiu per a la FCF, ja que any rere any promocionem el dia 1 amb la Jornada de Futbol Femení, que se celebra a les 14 delegacions federatives de manera simultània”, ha explicat Linares. “Des de la Junta Directiva, el nostre objectiu és duplicar les llicències i, per aquest motiu, començarem campanyes de promoció. Som el motor de tota Espanya amb més d’un 30% en fitxes a totes les autonomies”, ha comentat la directiva.

En l’edició de l’any passat, al Baix Llobregat van participar unes 300 jugadores, aproximadament, mentre que a la resta de Catalunya es van inscriure prop de 3.000 futbolistes d’entre 6 i 14 anys. L’objectiu és promocionar el futbol femení entre totes les noies que habitualment no practiquen aquest esport, però també va dirigit a aquelles jugadores federades que volen millorar aspectes tècnics. Durant la Jornada participaran els tècnics de les seleccions comarcals del Baix Llobregat.

Paquita Linares ha conclòs l’acte agraint a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, al Santfeliuenc FC, i al Consell Comarcal la seva col·laboració constant amb la FCF. Un dels equips femenins d’aquest club també han assistit a la presentació.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.