Presentat el Curs de Nous Àrbitres de Girona
Notícies Generals | 13/04/2017
A la presentació, celebrada a la seu del CTA a Girona, hi ha assistit el delegat territorial, Salvador Elias, així com l’instructor del curset i el responsable de Figueres.
Presentat el Curs de Nous Àrbitres de Girona

A la seu del Col·legi Tècnic d’Àrbitres de la FCF, a Girona, s’ha presentat el Curs Nous Àrbitres 2017 davant els 40 aspirants que van passar la selecció. A l’acte hi han assistit el delegat territorial del CTA de la FCF,  Salvador Elias; el vocal de capacitació, Jordi Jaldón; el responsable de Figueres, Rafa Pérez; i l’instructor del curset, Rafael Orellana.

El Curs, que es desenvoluparà segons estableix el Pla de Formació, es perllongarà fins el 2 de juny, cobrint un total de 30 hores lectives, distribuïdes en classes teòriques, pràctiques i preparació física. La prova tècnica se celebrarà la setmana del 5 de juny i les proves físiques, durant el mes de setembre. Així doncs, la data d'alta com a 'àrbitre cursetista' serà efectiva el dia 1 d’octubre.

Els aspirants que superin el curs, s'iniciaran dirigint partits de futbol base, i hauran de demostrar la seva suficiència i progressió per assolir la categoria d'àrbitre oficial.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.