Primer postgrau sobre patologia del futbol amb metges de la Mutualitat
Mutualitat FCF | 15/05/2018
La Universitat Internacional de Catalunya ha decidit comptar amb un bon nombre de traumatòlegs de la Mutualitat Catalana de Futbolistes per fer el primer postgrau a Espanya sobre ‘Patologia del futbol’.
Primer postgrau sobre patologia del futbol amb metges de la Mutualitat

El postgrau anirà dirigit a metges i professionals del món sanitari relacionat amb el futbol. Com a agraïment a la participació dels metges de la MCF, s’oferiran dues beques a dos federats de la Federació Catalana de Futbol que estiguin interessats en aquest postgrau i compleixin els següents requisits: han de ser graduats en medicina i fisioteràpia, i estar vinculats al futbol federat.

Aquest postgrau, que s’iniciarà el pròxim curs, tindrà una durada d’un any i es farà els divendres i dissabtes al matí cada quatre setmanes. La teoria del curs es desenvoluparà a la Universitat Internacional de Catalunya, i les pràctiques a la seu central de la Mutualitat Catalana de Futbolistes i a la Clínica Quiron.

El metges de la MCF que participen són: Dr. Emili Moragas, Dr. Ramón Cugat, Dr. José Aragón, Dr. Jaume Vilaró, Dr. Pedro Álvarez, Dr. Gilbert Steinbacher, Dr. Eduard Alentorn, Dr. David Barastegui, Dr. Xavier Cuscó, Dr. Juan Manuel Boffa, Dr. Marta Rius, Dra. Esther Sala, Dr. Sebastian Grossi, Dr. Jorge Ramírez, Dr. Silvia Ramón, Dr. Roberto Seijas, Dr. Miguel Marín, i Dr. Carles Barcons.

Per a més informació, podeu consultar altres dades d’interès AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.