Primera derrota de Catalunya davant d'un sòlid Bellsport
FS Notícies | 04/12/2017
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha caigut per 4 a 6 davant l’AE Bellsport Juvenil Nacional, en el tercer partit de preparació per al Campionat d’Espanya.

Fitxa tècnica

CATALUNYA, 4: Pau Giménez, Victor Cecilia, Iker Fernández, Aniol Vendrell i Guillem Partera. També han jugat: Arnau Pérez, Albert Ortás, Arnau Graell, Aitor Molina i Gilles Vidal.

AE BELLSPORT, 6 : Marc Sánchez, Victor Cuadra, Arturo Bárcena, Kilian Fonts i Sergi Fonts. També han jugat: Marc Álvarez, Pablo Vera, Pablo Olivera, Néstor Ruiz i Victor López

Gols primera part:  Marc Álvarez (0-1, 4’), Aitor Molina(1-1, 15’) Marc Álvarez (1-2, 20’).

Gols segona part: Pablo Olivera (1-3, 21’), Aniol Vendrell (2-3, 25’), Néstor Ruiz (2-4, 30’), Albert Ortás (3-4, 31’), Pablo Vera (3-5, 33’), Victor Cecilia (4-5, 35’) i Sergi Fonts (4-6, 40’).

Targetes grogues: No n’hi ha hagut.

Àrbitre: José Luis Lara Benjumea.

Àrbitre assistent: Cristian Moles Crespo.

La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha caigut per 4 a 6 davant l'AE Bellsport de Divisió d'Honor Juvenil, en el tercer partit de preparació per al Campionat d'Espanya. Els de Rubén González han sabut sobreposar-se a un matiner gol en contra, però la solidesa i l'atreviment del conjunt rival, han evitat la remuntada. La Selecció ha tingut les idees clares sobre el parquet, però les imprecisions en la passada i la poca efectivitat de cara a porteria han fet que no obtinguessin la victòria.

El Bellsport ha dominat els primers minuts de partit, evitant que Catalunya mostrés el seu joc. Una pressió alta i intensa per part del conjunt d'Hospitalet ha permès que recuperessin ràpidament la pilota per generar múltiples contraatacs. D'aquesta manera, Marc Álvarez ha col·locat el 0-1 en el marcador després d'una bona passada a l'àrea petita que ha rematat des del terra. La Selecció Catalana ha patit durant el primer tram a causa del poc encert en les passades i les escasses ocasions.

La reacció catalana s'ha fet esperar i és que la sub 16 no ha reaccionat fins al minut 15 amb el gol de l'empat d'Aitor Molina, després d'un refús que ha finalitzat amb subtilesa al lateral de la porteria rival. Després del gol, la Catalana ha dominat els darrers minuts de la primera part amb bones possessions i arribades de perill. A falta de 15 segons, però els d'Hospitalet s'han avançat en el marcador amb jugada de falta ben executada.

En la segona part, la Selecció Catalana ha intentat empatar ràpidament el partit. Tanmateix, ha estat Bellsport qui ha donat la sorpresa amb un gran xut per l'escaire de Pablo Oliveira per posar l'1-3. Les coses s'han complicat encara més per la Selecció quan, quatre minuts més tard, ha arribat el gol d'Aniol Vendrell després d'una gran jugada col·lectiva.

En els darrers minuts, ambdós conjunts han desplegat un gran joc alternant les ocasions de gol. El Bellsport s'ha tornat a avançar en el marcador amb una gran passada de Sergi Fonts que ha finalitzat Néstor Ruiz en el segon pal. La Selecció Catalana ha buscat la reacció, però els gols per part de l'equip contrari han continuat arribant. En el minut 33, Pablo Vera s'ha quedat sol davant del porter i ha definit de manera estètica canviant la pilota de peu. La sub 16 ha intentat modificar el marcador, però entre la poca efectivitat i la bona posada en escena del Bellsport no ha estat possible. En un servei de córner, Victor Cecilia ha superat el porter amb un xut potent i creuat per anotar l'últim gol de la Selecció. Finalment, Sergi Fonts ha posat el definitiu 4 a 6 en un llançament de deu metres.